Til hovedinnhold

Koriander «chutney» med kokos og granateple

10 min
10 varer
161
Koriander «chutney» med kokos og granateple

Med utgangspunkt i velduftende koriander kan du lage en hjemmelaget «chutney» som smaker nydelig til indisk mat. 

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 bunt koriander, middels stor
  • 1 håndfull mynteblader
  • 0.5 stk grønn chili, hakket
  • 2 ts ingefær, finrevet
  • 0.5 ts spisskummen, ristet og knust
  • 2 ss kokosmasse
  • 1 stk lime, saften
  • 1 klype salt
  • vann
  • 0.5 stk granateplekjerner

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 bunt koriander, middels stor
  • 1 håndfull mynteblader
  • 0.5 stk grønn chili, hakket
  • 2 ts ingefær, finrevet
  • 0.5 ts spisskummen, ristet og knust
  • 2 ss kokosmasse
  • 1 stk lime, saften
  • 1 klype salt
  • vann
  • 0.5 stk granateplekjerner
Kjør alt utenom granateplekjerner til en jevn masse i en hurtigmikser eller med en stavmikser. Tilsett en skvett vann slik at alt blandes bedre.
Bland inn granateplekjerner før servering. Oppbevares i kjøleskap.
woman cooking

Bon appetit!

Kjør alt utenom granateplekjerner til en jevn masse i en hurtigmikser eller med en stavmikser. Tilsett en skvett vann slik at alt blandes bedre.
Bland inn granateplekjerner før servering. Oppbevares i kjøleskap.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?