rask
Koriander «chutney» med kokos og granateple
10 min
Med utgangspunkt i velduftende koriander kan du lage en hjemmelaget «chutney» som smaker nydelig til indisk mat.
Lagret av 164 brukere
Med utgangspunkt i velduftende koriander kan du lage en hjemmelaget «chutney» som smaker nydelig til indisk mat.
Lagret av 164 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 1 bunt koriander, middels stor
- 1 håndfull mynteblader
- 0.5 stk grønn chili, hakket
- 2 ts ingefær, finrevet
- 0.5 ts spisskummen, ristet og knust
- 2 ss kokosmasse
- 1 stk lime, saften
- 1 klype salt
- vann
- 0.5 stk granateplekjerner
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 bunt koriander, middels stor
- 1 håndfull mynteblader
- 0.5 stk grønn chili, hakket
- 2 ts ingefær, finrevet
- 0.5 ts spisskummen, ristet og knust
- 2 ss kokosmasse
- 1 stk lime, saften
- 1 klype salt
- vann
- 0.5 stk granateplekjerner
Kjør alt utenom granateplekjerner til en jevn masse i en hurtigmikser eller med en stavmikser. Tilsett en skvett vann slik at alt blandes bedre.
Bland inn granateplekjerner før servering. Oppbevares i kjøleskap.

Bon appetit!
Kjør alt utenom granateplekjerner til en jevn masse i en hurtigmikser eller med en stavmikser. Tilsett en skvett vann slik at alt blandes bedre.
Bland inn granateplekjerner før servering. Oppbevares i kjøleskap.