Varm ovnen til 200 grader. Riv brødet i små biter og bland brødbitene med 2 spiseskjeer olje. Fordel brødbitene utover et stekebrett med bakepapir og stek brødbitene gylne og sprø i ovn, cirka 8-10 minutter.
Rens og skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Varm 2 spiseskjeer olje i en stekepanne. Fres løk og hvitløk til løken blir myk og lett gyllen. Klem pølsefarsen (rett fra pølsetarmen) over i pannen. Del den opp i små biter med stekespaden. Fres alt videre til pølsebitene har fått litt farge, rør inn tranebær, nøtter og persille. Bland brødbitene og pølseblandingen i en smurt ildfast form eller lignende. Hell over kyllingkraften. Riv pancettaen i mindre biter og fordel bitene over brødstuffingen. Drypp over litt olje og stek stuffingen midt i ovnen i cirka 25 minutter, eller til overflaten er sprøstekt og gyllen.
Bon appetit!
Varm ovnen til 200 grader. Riv brødet i små biter og bland brødbitene med 2 spiseskjeer olje. Fordel brødbitene utover et stekebrett med bakepapir og stek brødbitene gylne og sprø i ovn, cirka 8-10 minutter.
Rens og skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Varm 2 spiseskjeer olje i en stekepanne. Fres løk og hvitløk til løken blir myk og lett gyllen. Klem pølsefarsen (rett fra pølsetarmen) over i pannen. Del den opp i små biter med stekespaden. Fres alt videre til pølsebitene har fått litt farge, rør inn tranebær, nøtter og persille. Bland brødbitene og pølseblandingen i en smurt ildfast form eller lignende. Hell over kyllingkraften. Riv pancettaen i mindre biter og fordel bitene over brødstuffingen. Drypp over litt olje og stek stuffingen midt i ovnen i cirka 25 minutter, eller til overflaten er sprøstekt og gyllen.