Til hovedinnhold

Couscous med grillede grønnsaker og urtedressing

45 min

Oppskrift av Ourkitchenstories.no

En deilig og kjøttfri couscous-rett med spenstige grønnsaker og smakfull urtedressing. 

Lagret av 136 brukere
Couscous med grillede grønnsaker og urtedressing

Oppskrift av Ourkitchenstories.no

En deilig og kjøttfri couscous-rett med spenstige grønnsaker og smakfull urtedressing. 

Lagret av 136 brukere

Ingredienser

2
porsjoner

Couscous

  • 2 dl couscous
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • 1 ts olivenolje
  • 0.5 stk sitron, skallet

Urtedressing

  • 1.5 dl rømme
  • 2 ss majones
  • 1 håndfull timian
  • 1 håndfull basilikum
  • 1 ss sitron

Grønnsaker

  • salt
  • pepper
  • 1 stk paprika, gul
  • 1 stk paprika, rød
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk squash
  • 1 bunt asparges
  • 0.5 stk melon

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale

Couscous

  • 2 dl couscous
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • 1 ts olivenolje
  • 0.5 stk sitron, skallet

Urtedressing

  • 1.5 dl rømme
  • 2 ss majones
  • 1 håndfull timian
  • 1 håndfull basilikum
  • 1 ss sitron

Grønnsaker

  • salt
  • pepper
  • 1 stk paprika, gul
  • 1 stk paprika, rød
  • 1 stk rødløk
  • 1 stk squash
  • 1 bunt asparges
  • 0.5 stk melon
1.Kok couscous etter anvisningen på pakken sammen med grønnsaksbuljong. Når couscousen er ferdig, blander du inn olivenolje og sitronskall.
2.Urtedressing: Bland rømme og majones sammen med hakkede urter. Smak til med sitron, salt og pepper.
3.Skjær paprika, rødløk og squash i skiver. Del melonen i mindre biter og del asparges i to. Grill grønnsakene på begge sider til de er møre, men fortsatt har tyggemotstand.
4. Server couscous med grønnsakene og urtedressingen.
woman cooking

Bon appetit!

1.Kok couscous etter anvisningen på pakken sammen med grønnsaksbuljong. Når couscousen er ferdig, blander du inn olivenolje og sitronskall.
2.Urtedressing: Bland rømme og majones sammen med hakkede urter. Smak til med sitron, salt og pepper.
3.Skjær paprika, rødløk og squash i skiver. Del melonen i mindre biter og del asparges i to. Grill grønnsakene på begge sider til de er møre, men fortsatt har tyggemotstand.
4. Server couscous med grønnsakene og urtedressingen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?