Til hovedinnhold

Honningstekte epler og svisker

15 min

En god julemiddag toppes med deilig tilbehør. Honningstekte epler og svisker setter preg på årets beste måltid.

Lagret av 281 brukere
Honningstekte epler og svisker

En god julemiddag toppes med deilig tilbehør. Honningstekte epler og svisker setter preg på årets beste måltid.

Lagret av 281 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 3 stk eple
  • 12 stk svisker
  • 1 ss smør, til steking
  • 1 ss honning, flytende
  • 1 ss gressløk, eller persille

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 stk eple
  • 12 stk svisker
  • 1 ss smør, til steking
  • 1 ss honning, flytende
  • 1 ss gressløk, eller persille
Del eplene i jevne båter.
Stek eplebåtene gylne i smør i en varm stekepanne. Tilsett svisker og drypp over flytende honning. Senk temperaturen og la alt surre sammen til eplene er møre og sviskene varme.
Dryss over hakket persille eller gressløk før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Del eplene i jevne båter.
Stek eplebåtene gylne i smør i en varm stekepanne. Tilsett svisker og drypp over flytende honning. Senk temperaturen og la alt surre sammen til eplene er møre og sviskene varme.
Dryss over hakket persille eller gressløk før servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?