Rens og del rosenkålen i to eller fire. Rens og del hvitløksfeddene i to på langs.
Ha rosenkål og hvitløk i en ildfast form. Drypp over godt med olivenolje og krydre med salt og pepper, vend alt godt sammen.
Stek rosenkålen ved 200 grader i omtrent 15 minutter, eller til rosenkålen er mør og gyllen. Drypp over 1-2 ts balsamico og dryss over hakket persille rett før servering.
Bon appetit!
Rens og del rosenkålen i to eller fire. Rens og del hvitløksfeddene i to på langs.
Ha rosenkål og hvitløk i en ildfast form. Drypp over godt med olivenolje og krydre med salt og pepper, vend alt godt sammen.
Stek rosenkålen ved 200 grader i omtrent 15 minutter, eller til rosenkålen er mør og gyllen. Drypp over 1-2 ts balsamico og dryss over hakket persille rett før servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto