rask

Baconpølse med ananas og teriyaki

25 min

Dette er en ny vri på grillpølsene. Du lager først dine helt egne baconpølser, så servere du dem med teriyakisaus og grillede ananasbiter. Digg!

131 har lagret denne
Baconpølse med ananas og teriyaki

Dette er en ny vri på grillpølsene. Du lager først dine helt egne baconpølser, så servere du dem med teriyakisaus og grillede ananasbiter. Digg!

131 har lagret denne
2
porsjoner
  • 4 stk pølse, gode
  • 4 skive(r) bacon
  • 4 stk pølsebrød
  • ananas, skiver med skall
  • vårløk
  • teriyakisaus
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk pølse, gode
  • 4 skive(r) bacon
  • 4 stk pølsebrød
  • ananas, skiver med skall
  • vårløk
  • teriyakisaus
Surr en eller to baconskiver rundt pølsene før du griller dem. Grill pølsene og pensle dem med teriyakisaus mot slutten av grillingen, slik at de får en glinsende overflate.
Grill skiver av ananas over høy varme. Grill på begge sider til ananasen er pent gyllen, myk og karamellisert. Skjær vekk skallet og skjær ananasen i små biter.
Legg pølsene i brød og topp med grillet ananas, finsnittet vårløk og litt ekstra teriyakisaus.
woman cooking

Bon appetit!

Surr en eller to baconskiver rundt pølsene før du griller dem. Grill pølsene og pensle dem med teriyakisaus mot slutten av grillingen, slik at de får en glinsende overflate.
Grill skiver av ananas over høy varme. Grill på begge sider til ananasen er pent gyllen, myk og karamellisert. Skjær vekk skallet og skjær ananasen i små biter.
Legg pølsene i brød og topp med grillet ananas, finsnittet vårløk og litt ekstra teriyakisaus.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?