Surr en eller to baconskiver rundt pølsene før du griller dem. Grill pølsene og pensle dem med teriyakisaus mot slutten av grillingen, slik at de får en glinsende overflate.
Grill skiver av ananas over høy varme. Grill på begge sider til ananasen er pent gyllen, myk og karamellisert. Skjær vekk skallet og skjær ananasen i små biter.
Legg pølsene i brød og topp med grillet ananas, finsnittet vårløk og litt ekstra teriyakisaus.
Bon appetit!
Surr en eller to baconskiver rundt pølsene før du griller dem. Grill pølsene og pensle dem med teriyakisaus mot slutten av grillingen, slik at de får en glinsende overflate.
Grill skiver av ananas over høy varme. Grill på begge sider til ananasen er pent gyllen, myk og karamellisert. Skjær vekk skallet og skjær ananasen i små biter.
Legg pølsene i brød og topp med grillet ananas, finsnittet vårløk og litt ekstra teriyakisaus.