Til hovedinnhold

Baconpølse med ananas og teriyaki

25 min

Dette er en ny vri på grillpølsene. Du lager først dine helt egne baconpølser, så servere du dem med teriyakisaus og grillede ananasbiter. Digg!

Lagret av 113 brukere
Baconpølse med ananas og teriyaki

Dette er en ny vri på grillpølsene. Du lager først dine helt egne baconpølser, så servere du dem med teriyakisaus og grillede ananasbiter. Digg!

Lagret av 113 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 4 stk pølse, gode
  • 4 skive(r) bacon
  • 4 stk pølsebrød
  • ananas, skiver med skall
  • vårløk
  • teriyakisaus

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stk pølse, gode
  • 4 skive(r) bacon
  • 4 stk pølsebrød
  • ananas, skiver med skall
  • vårløk
  • teriyakisaus
Surr en eller to baconskiver rundt pølsene før du griller dem. Grill pølsene og pensle dem med teriyakisaus mot slutten av grillingen, slik at de får en glinsende overflate.
Grill skiver av ananas over høy varme. Grill på begge sider til ananasen er pent gyllen, myk og karamellisert. Skjær vekk skallet og skjær ananasen i små biter.
Legg pølsene i brød og topp med grillet ananas, finsnittet vårløk og litt ekstra teriyakisaus.
woman cooking

Bon appetit!

Surr en eller to baconskiver rundt pølsene før du griller dem. Grill pølsene og pensle dem med teriyakisaus mot slutten av grillingen, slik at de får en glinsende overflate.
Grill skiver av ananas over høy varme. Grill på begge sider til ananasen er pent gyllen, myk og karamellisert. Skjær vekk skallet og skjær ananasen i små biter.
Legg pølsene i brød og topp med grillet ananas, finsnittet vårløk og litt ekstra teriyakisaus.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?