rask

Soyamarinerte egg

10 min

Soyamarinerte egg er morsomt tilbehør til ramen, og andre asiatiske matretter som wok og stekt ris.

144 har lagret denne
Soyamarinerte egg

Soyamarinerte egg er morsomt tilbehør til ramen, og andre asiatiske matretter som wok og stekt ris.

144 har lagret denne
4
porsjoner
  • 6 stk egg
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl mirin
  • 2 ss sake
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 2 stk vårløk, hakket
Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 stk egg
  • 1 dl soyasaus
  • 1 dl mirin
  • 2 ss sake
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 2 stk vårløk, hakket
Kok eggene i 6 min og avkjøl i isvann. Bland resten av ingrediensene i en liten pose (brødpose). Skrell eggene forsiktig og legg dem over i marinaden. Knyt igjen posen og la eggene marinere i kjøleskapet i minst 1 time eller helst natten over.
woman cooking

Bon appetit!

Kok eggene i 6 min og avkjøl i isvann. Bland resten av ingrediensene i en liten pose (brødpose). Skrell eggene forsiktig og legg dem over i marinaden. Knyt igjen posen og la eggene marinere i kjøleskapet i minst 1 time eller helst natten over.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?