rask

Couscous med urter og granateple

25 min

Du kan enkelt piffe opp couscousen med ekstra smak ved å tilsette friske, hakkede urter, granateplekjerner og pistasj.
Couscous passer ypperlig som tilbehør til eksotiske gryter, eller bare som erstatning for ris.

255 har lagret denne
Couscous med urter og granateple

Du kan enkelt piffe opp couscousen med ekstra smak ved å tilsette friske, hakkede urter, granateplekjerner og pistasj.
Couscous passer ypperlig som tilbehør til eksotiske gryter, eller bare som erstatning for ris.

255 har lagret denne
4
porsjoner
  • 200 g couscous
  • 1 dl friske urter, hakket koriander, bladpersille og mynte
  • 4 ss granateplekjerner
  • 2 ss pistasjkjerner
  • 3 - 4 ss olivenolje
  • 0.5 stk sitron
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g couscous
  • 1 dl friske urter, hakket koriander, bladpersille og mynte
  • 4 ss granateplekjerner
  • 2 ss pistasjkjerner
  • 3 - 4 ss olivenolje
  • 0.5 stk sitron
  • salt og kvernet pepper
Tilbered couscousen som beskrevet på pakken. Rør couscousen luftig med en gaffel og smak til med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
Bland inn hakkede urter, granateplekjerner og pistasj.
woman cooking

Bon appetit!

Tilbered couscousen som beskrevet på pakken. Rør couscousen luftig med en gaffel og smak til med olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.
Bland inn hakkede urter, granateplekjerner og pistasj.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?