rask
Koriander og mynte «chutney»
15 min
Koriander- og mynte «chutney» er et forfriskende og «små-hot» tilbehør som setter en ekstra spiss på måltidet når du velger kjøkkenveien til India.
Oppskrift: Lise Finckenhagen
Foto: Sara Johannessen
Lagret av 175 brukere
Koriander- og mynte «chutney» er et forfriskende og «små-hot» tilbehør som setter en ekstra spiss på måltidet når du velger kjøkkenveien til India.
Oppskrift: Lise Finckenhagen
Foto: Sara Johannessen
Lagret av 175 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 4 dl koriander, hakket
- 2 dl mynte, hakket
- 1 ss hvitløk, finhakket eller raspet
- 1 ss ingefær, finrevet, fersk
- 1 ss grønn chili, finhakket
- 0.5 dl limesaft
- 1 klype salt
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 dl koriander, hakket
- 2 dl mynte, hakket
- 1 ss hvitløk, finhakket eller raspet
- 1 ss ingefær, finrevet, fersk
- 1 ss grønn chili, finhakket
- 0.5 dl limesaft
- 1 klype salt
Kjør alt til en jevn masse med en stavmikser eller i en hurtig mikser.
Tips:
Krydre blandingen med en liten teskje ristet og knust spisskummen, eller bland inn to spiseskje kokosmasse/revet kokos.

Bon appetit!
Kjør alt til en jevn masse med en stavmikser eller i en hurtig mikser.
Tips:
Krydre blandingen med en liten teskje ristet og knust spisskummen, eller bland inn to spiseskje kokosmasse/revet kokos.