Til hovedinnhold
rask

Lettlaget grillolje

30 min

Denne oljen pensles på stykker av okse, svin eller kylling før de grilles.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Lagret av 10 brukere
Lettlaget grillolje

Denne oljen pensles på stykker av okse, svin eller kylling før de grilles.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

Lagret av 10 brukere

Ingredienser

8
porsjoner
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss rapsolje
  • 2 hvitløksfedd
  • kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss rapsolje
  • 2 hvitløksfedd
  • kvernet pepper
Press hvitløken og bland sammen med soyasaus og olje (raps- eller olivenolje). Ha i litt nykvernet pepper etter smak.
Pensle oljen på kjøttet og det er klart til å grilles.
La gjerne kjøttet "marineres" i oljen i noen minutter før det grilles.
woman cooking

Bon appetit!

Press hvitløken og bland sammen med soyasaus og olje (raps- eller olivenolje). Ha i litt nykvernet pepper etter smak.
Pensle oljen på kjøttet og det er klart til å grilles.
La gjerne kjøttet "marineres" i oljen i noen minutter før det grilles.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?