rask

Lettlaget grillolje

30 min

Denne oljen pensles på stykker av okse, svin eller kylling før de grilles.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

16 har lagret denne
Lettlaget grillolje

Denne oljen pensles på stykker av okse, svin eller kylling før de grilles.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no

16 har lagret denne
8
porsjoner
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss rapsolje
  • 2 hvitløksfedd
  • kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 ss soyasaus
  • 4 ss rapsolje
  • 2 hvitløksfedd
  • kvernet pepper
Press hvitløken og bland sammen med soyasaus og olje (raps- eller olivenolje). Ha i litt nykvernet pepper etter smak.
Pensle oljen på kjøttet og det er klart til å grilles.
La gjerne kjøttet "marineres" i oljen i noen minutter før det grilles.
woman cooking

Bon appetit!

Press hvitløken og bland sammen med soyasaus og olje (raps- eller olivenolje). Ha i litt nykvernet pepper etter smak.
Pensle oljen på kjøttet og det er klart til å grilles.
La gjerne kjøttet "marineres" i oljen i noen minutter før det grilles.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?