rask
Lettlaget grillolje
30 min
Denne oljen pensles på stykker av okse, svin eller kylling før de grilles.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
Lagret av 10 brukere
Denne oljen pensles på stykker av okse, svin eller kylling før de grilles.
Kilde: Stavanger Aftenblad. Illustrasjonsfoto: Colourbox.no
Lagret av 10 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 4 ss soyasaus
- 4 ss rapsolje
- 2 hvitløksfedd
- kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 ss soyasaus
- 4 ss rapsolje
- 2 hvitløksfedd
- kvernet pepper
Press hvitløken og bland sammen med soyasaus og olje (raps- eller olivenolje). Ha i litt nykvernet pepper etter smak.
Pensle oljen på kjøttet og det er klart til å grilles.
La gjerne kjøttet "marineres" i oljen i noen minutter før det grilles.

Bon appetit!
Press hvitløken og bland sammen med soyasaus og olje (raps- eller olivenolje). Ha i litt nykvernet pepper etter smak.
Pensle oljen på kjøttet og det er klart til å grilles.
La gjerne kjøttet "marineres" i oljen i noen minutter før det grilles.