rask

Ramsløkpesto

30 min
50 har lagret denne
Ramsløkpesto
50 har lagret denne
8
porsjoner
  • 20 bl ramsløk
  • 2 dl olivenolje
  • havsalt, finmalt
  • kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 20 bl ramsløk
  • 2 dl olivenolje
  • havsalt, finmalt
  • kvernet pepper
Skyll ramsløken i kaldt vann. Kjør den i kjøkkenmaskin med olje, salt og pepper til en knudret puré.
Oppbevar pestoen i et plastbeger eller sylteglass. Uten at det slipper luft til, kan den oppbevares i over én måned. Dermed kan du forlenge ramsløksesongen på en enkel måte.
.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll ramsløken i kaldt vann. Kjør den i kjøkkenmaskin med olje, salt og pepper til en knudret puré.
Oppbevar pestoen i et plastbeger eller sylteglass. Uten at det slipper luft til, kan den oppbevares i over én måned. Dermed kan du forlenge ramsløksesongen på en enkel måte.
.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?