Til hovedinnhold

Ramsløkpesto

30 min
4 varer
37
Ramsløkpesto

Denne er blitt en salgsuksess for nisjeprodusenter fra Hardanger. Billig og enkel å lage, prøv den til fisk og asparges
Kilde: Stavanger Aftenblad. Foto: Jonas Haarr Friestad

Ingredienser

8
porsjoner
  • 20 bl ramsløk
  • 2 dl olivenolje
  • havsalt, finmalt
  • kvernet pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 20 bl ramsløk
  • 2 dl olivenolje
  • havsalt, finmalt
  • kvernet pepper
Skyll ramsløken i kaldt vann. Kjør den i kjøkkenmaskin med olje, salt og pepper til en knudret puré.
Oppbevar pestoen i et plastbeger eller sylteglass. Uten at det slipper luft til, kan den oppbevares i over én måned. Dermed kan du forlenge ramsløksesongen på en enkel måte.
.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll ramsløken i kaldt vann. Kjør den i kjøkkenmaskin med olje, salt og pepper til en knudret puré.
Oppbevar pestoen i et plastbeger eller sylteglass. Uten at det slipper luft til, kan den oppbevares i over én måned. Dermed kan du forlenge ramsløksesongen på en enkel måte.
.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?