Hvitløkssmør
30 min
Her pisker vi smøret lett og luftig og smaker godt til med hvitløk.
Kilde: Dinmat Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt
Lagret av 134 brukere
Her pisker vi smøret lett og luftig og smaker godt til med hvitløk.
Kilde: Dinmat Foto: Opplysningskontoret for frukt og grønt
Lagret av 134 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 225 g smør
- 6 ss solsikkeolje
- 4 hvitløksfedd
- salt
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 225 g smør
- 6 ss solsikkeolje
- 4 hvitløksfedd
- salt
Pisk smøret i en kjøkkenmaskin til det er lett og luftig, ca 10 minutter.
Ha i oljen i en tynn stråle, mens du lar maskinen fortsette å gå.
Press hvitløken gjennom en hvitløkpresse.
Ha hvitløken i smøret og fortsett å blande til alt er blandet inn.

Bon appetit!
Pisk smøret i en kjøkkenmaskin til det er lett og luftig, ca 10 minutter.
Ha i oljen i en tynn stråle, mens du lar maskinen fortsette å gå.
Press hvitløken gjennom en hvitløkpresse.
Ha hvitløken i smøret og fortsett å blande til alt er blandet inn.