Lagret av 10 brukere
Ingredienser
8
porsjoner
- 3 ss sukker
- 1.5 dl solbær
- 2 dl rødvin
- 1 dl portvin
- 1 l kyllingkraft
- 2 ts maizenna
- salt og kvernet pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 3 ss sukker
- 1.5 dl solbær
- 2 dl rødvin
- 1 dl portvin
- 1 l kyllingkraft
- 2 ts maizenna
- salt og kvernet pepper
Brun sukker i en kjele og tilsett 2/3 solbær, rødvin, portvin og kraft.
Kok ned til 5 dl og sil sausen.
Jevn den med maisennastivelse utrørt i vann og smak til med salt og pepper.
Tilsett resten av de hele solbærene i sausen ved servering.

Bon appetit!
Brun sukker i en kjele og tilsett 2/3 solbær, rødvin, portvin og kraft.
Kok ned til 5 dl og sil sausen.
Jevn den med maisennastivelse utrørt i vann og smak til med salt og pepper.
Tilsett resten av de hele solbærene i sausen ved servering.