Til hovedinnhold

Eplechutney

1 h 30 min
10 varer
81
Eplechutney

En eplechutney smaker nydelig til smaksrike oster eller som tilbehør til middagsretter.

Ingredienser

4
porsjoner
  • 6 stk eple, store og syrlige
  • 1 stk løk
  • 2 ss ingefær, revet
  • 1 stk rød chili
  • 2 stk appelsin, saften
  • 2 dl eplecidereddik
  • 1.5 dl sukker
  • 1 dl brunt sukker
  • 2 dl rosiner, gjerne lyse og mørke
  • 1 ts salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 stk eple, store og syrlige
  • 1 stk løk
  • 2 ss ingefær, revet
  • 1 stk rød chili
  • 2 stk appelsin, saften
  • 2 dl eplecidereddik
  • 1.5 dl sukker
  • 1 dl brunt sukker
  • 2 dl rosiner, gjerne lyse og mørke
  • 1 ts salt
Kokes ca. 1 time ved middels varme til det meste av væsken har fordampet. Rør om med jevne mellomrom. Fyll chutneyen over på glass eller lignende og avkjøl. Passer godt til pateer, posteier, svinekjøtt og smaksrike oster.
woman cooking

Bon appetit!

Kokes ca. 1 time ved middels varme til det meste av væsken har fordampet. Rør om med jevne mellomrom. Fyll chutneyen over på glass eller lignende og avkjøl. Passer godt til pateer, posteier, svinekjøtt og smaksrike oster.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?