Det er fort gjort å ende opp med ketsjup, sennep og sprøstekt løk når pølsene ligger på grillen. I lengden kan jo det bli litt kjedelig, så hvorfor ikke prøve en ny topping?
Maisstuing er nydelig tilbehør til grillmat, men en raskere variant er denne oppskriften på mais med parmesanmajones. Server som pølsetopping eller tilbehør til taco.
Det er fort gjort å ende opp med ketsjup, sennep og sprøstekt løk når pølsene ligger på grillen. I lengden kan jo det bli litt kjedelig, så hvorfor ikke prøve en ny topping?
Maisstuing er nydelig tilbehør til grillmat, men en raskere variant er denne oppskriften på mais med parmesanmajones. Server som pølsetopping eller tilbehør til taco.
Ha smør i en liten stekepanne. Stek maisen på medium høy varme til den er crispy og med litt stekeskorpe, cirka 5 minutter.
Mens maisen steker, riv parmesan og bland dette sammen med majones og kajennepepper.
Når maisen er ferdigstekt, heller du mais og smør sammen med parmesanmajonesen. Bland godt og rør til parmesanen har smeltet inn i majonesen og smøret.
Bon appetit!
Ha smør i en liten stekepanne. Stek maisen på medium høy varme til den er crispy og med litt stekeskorpe, cirka 5 minutter.
Mens maisen steker, riv parmesan og bland dette sammen med majones og kajennepepper.
Når maisen er ferdigstekt, heller du mais og smør sammen med parmesanmajonesen. Bland godt og rør til parmesanen har smeltet inn i majonesen og smøret.