I denne tacoretten får du sprø biter av fritert tosk, kålsalat med asiatiske smaker og en god chilimajones servert i tortillabrød toppet med avokado, feta og koriander. Dette er den svenske matprofilen Filip Poon sin vri på fisketaco.
I denne tacoretten får du sprø biter av fritert tosk, kålsalat med asiatiske smaker og en god chilimajones servert i tortillabrød toppet med avokado, feta og koriander. Dette er den svenske matprofilen Filip Poon sin vri på fisketaco.
Løs opp salt i vannet ved å røre rundt. Legg så fiskebitene i saltlaken og la den trekke i 30 minutter.
Bland eddik, sukker og vann til sukkeret har blitt løst opp. Legg i den oppkuttede rødløken.
Skjær rødkålen i strimler. Ha i limejuice, salt, sesamolje og rapsolje.
Bland ingrediensene til chilimajonesen.
Hell vannet av fisken og tørk den med håndpapir.
Legg opp mel, vispet egg med en skvett vann og brødsmuler eller panko på hver sin tallerken. Del fisken i mindre biter og paner først i melet, så i egget og til slutt i pankoen.
Friter så fisken i olje på 175-180 grader til den blir gyllenbrun, cirka 2-3 minutter.
Fyll tortillalefsene med rødkål, koriander, avokado, fisk, chilimajones, syltet rødløk og fetaost.
Bon appetit!
Løs opp salt i vannet ved å røre rundt. Legg så fiskebitene i saltlaken og la den trekke i 30 minutter.
Bland eddik, sukker og vann til sukkeret har blitt løst opp. Legg i den oppkuttede rødløken.
Skjær rødkålen i strimler. Ha i limejuice, salt, sesamolje og rapsolje.
Bland ingrediensene til chilimajonesen.
Hell vannet av fisken og tørk den med håndpapir.
Legg opp mel, vispet egg med en skvett vann og brødsmuler eller panko på hver sin tallerken. Del fisken i mindre biter og paner først i melet, så i egget og til slutt i pankoen.
Friter så fisken i olje på 175-180 grader til den blir gyllenbrun, cirka 2-3 minutter.
Fyll tortillalefsene med rødkål, koriander, avokado, fisk, chilimajones, syltet rødløk og fetaost.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto