Sprø fisketaco
Her får du en ny og annerledes versjon av tacomiddagen. Fritering kan kanskje virke litt skummelt, og det er viktig å være forsiktig. Bruker du en tykkbunnet gryte med høye kanter, holder fokus og har kontroll på varmen, så er det imidlertid enklere enn du kanskje tror. Når resultatet blir supersaftig og sprø fisketaco, servert på varme små tortillalefser med finsnittet kål, syltet rødløk og chilimajones, ja, da er det tid for fritert fredagslykke. Fiskefilet kan erstattes med store, rå reker.
Her får du en ny og annerledes versjon av tacomiddagen. Fritering kan kanskje virke litt skummelt, og det er viktig å være forsiktig. Bruker du en tykkbunnet gryte med høye kanter, holder fokus og har kontroll på varmen, så er det imidlertid enklere enn du kanskje tror. Når resultatet blir supersaftig og sprø fisketaco, servert på varme små tortillalefser med finsnittet kål, syltet rødløk og chilimajones, ja, da er det tid for fritert fredagslykke. Fiskefilet kan erstattes med store, rå reker.
- 800 g fiskefilet, torsk, hyse eller flyndre
- salt
- hvetemel
- 1 l olje, nøytral, til fritering
Frityrrøre
- 90 g hvetemel
- 60 g maisenna
- 2 ts bakepulver
- 1 stk egg
- 1.25 dl vann, kaldt
- 0.75 dl fløte
Ekstra tilbehør
- tortillalefse, varme
- kål, finstrimlet
- syltet rødløk
- koriander
- avokado
- chilimajones
- 800 g fiskefilet, torsk, hyse eller flyndre
- salt
- hvetemel
- 1 l olje, nøytral, til fritering
Frityrrøre
- 90 g hvetemel
- 60 g maisenna
- 2 ts bakepulver
- 1 stk egg
- 1.25 dl vann, kaldt
- 0.75 dl fløte
Ekstra tilbehør
- tortillalefse, varme
- kål, finstrimlet
- syltet rødløk
- koriander
- avokado
- chilimajones
