Vegetar-quesadilla
Noen dager vil man bare ligge på sofaen, sette på TV og spise noe digg, og da passer det ypperlig med vegetar-quesadilla! Dette er skikkelig «comfort food» – vegetar style - og retten er hentet fra Emilie Nereng første kokebok Sunt og digg. Bønnedillas, som hun kaller det, er en vegetarquesadilla proppfull av smak, og det er en av hennes mest testede retter på Instagram. Oppskriften gir to bønnedillas, som er nok til middag til to sultne personer.
Noen dager vil man bare ligge på sofaen, sette på TV og spise noe digg, og da passer det ypperlig med vegetar-quesadilla! Dette er skikkelig «comfort food» – vegetar style - og retten er hentet fra Emilie Nereng første kokebok Sunt og digg. Bønnedillas, som hun kaller det, er en vegetarquesadilla proppfull av smak, og det er en av hennes mest testede retter på Instagram. Oppskriften gir to bønnedillas, som er nok til middag til to sultne personer.
- 1 stk løk, stor
- 1 fedd hvitløk
- 2 stykker tomater
- 1 boks kidneybønner
- 1 dl vann
- 1 pakke tacokrydder
- 4 stykker fullkornstortillas
- 5 klype ost, revet
Tomatsalsa
- 1 stk tomat, eller en halv tomatboks
- 0.25 stk rødløk
- 0.4 stk rød chili
- 0.5 stk lime, saften
- koriander
Til servering
- salat
- rømme
- 1 stk løk, stor
- 1 fedd hvitløk
- 2 stykker tomater
- 1 boks kidneybønner
- 1 dl vann
- 1 pakke tacokrydder
- 4 stykker fullkornstortillas
- 5 klype ost, revet
Tomatsalsa
- 1 stk tomat, eller en halv tomatboks
- 0.25 stk rødløk
- 0.4 stk rød chili
- 0.5 stk lime, saften
- koriander
Til servering
- salat
- rømme
