Fisketaco med avokado og kålsalat
60 min
Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage god mat. Denne utgaven av fisketaco er superenkel å tilberede og et supert alternativ til vanlig taco. Fyll på med avokado, mango i terninger, guacamole, kålsalat og chilidressing.
681 har lagret denne
Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage god mat. Denne utgaven av fisketaco er superenkel å tilberede og et supert alternativ til vanlig taco. Fyll på med avokado, mango i terninger, guacamole, kålsalat og chilidressing.
681 har lagret denne
4
porsjoner
- 700 g torskefilet, 600-800 gram
- 1 ts spisskummen, malt
- 1 ts koriander, malt
- 1 ts chilipulver, eller chiliflakes
- 1.5 ts salt
- 0.5 ts sort pepper, grovmalt
- olje, til steking
Chilirømme
- 1 dl rømme
- 0.5 dl majones
- 0.5 stk lime, saften
- 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 1 ss sriracha, (sterk chilisaus)
Ekstra tilbehør
- tortillalefse, små eller mellomstore
- guacamole
- mango, i terninger
- lime, i båter
- rødkål, finsnittet
- rød chili, finsnittet
- ost, revet, eventuelt smuldret fetaost
Unngå at skjermen går i dvale
- 700 g torskefilet, 600-800 gram
- 1 ts spisskummen, malt
- 1 ts koriander, malt
- 1 ts chilipulver, eller chiliflakes
- 1.5 ts salt
- 0.5 ts sort pepper, grovmalt
- olje, til steking
Chilirømme
- 1 dl rømme
- 0.5 dl majones
- 0.5 stk lime, saften
- 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 1 ss sriracha, (sterk chilisaus)
Ekstra tilbehør
- tortillalefse, små eller mellomstore
- guacamole
- mango, i terninger
- lime, i båter
- rødkål, finsnittet
- rød chili, finsnittet
- ost, revet, eventuelt smuldret fetaost
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og klargjør resten av tilbehøret.
Skjær fileten i store biter. Bland sammen spisskummen, koriander, chili, salt og pepper, og krydre fiskestykkene med krydderblandingen.
Varm en stor panne med en skvett olje, og stek torsken i cirka 2 minutter på begge sider over høy varme.
Løft den stekte fisken over på en tallerken og la den hvile et par minutter før servering.
Bruk en gaffel og del torsken i mindre biter. Serveres med ønsket tilbehør.

Bon appetit!
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og klargjør resten av tilbehøret.
Skjær fileten i store biter. Bland sammen spisskummen, koriander, chili, salt og pepper, og krydre fiskestykkene med krydderblandingen.
Varm en stor panne med en skvett olje, og stek torsken i cirka 2 minutter på begge sider over høy varme.
Løft den stekte fisken over på en tallerken og la den hvile et par minutter før servering.
Bruk en gaffel og del torsken i mindre biter. Serveres med ønsket tilbehør.