Fisketaco med avokado og kålsalat

60 min

Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage god mat. Denne utgaven av fisketaco er superenkel å tilberede og et supert alternativ til vanlig taco. Fyll på med avokado, mango i terninger, guacamole, kålsalat og chilidressing.

681 har lagret denne
Fisketaco med avokado og kålsalat

Det trenger ikke være verken vanskelig eller tidkrevende å lage god mat. Denne utgaven av fisketaco er superenkel å tilberede og et supert alternativ til vanlig taco. Fyll på med avokado, mango i terninger, guacamole, kålsalat og chilidressing.

681 har lagret denne
4
porsjoner
  • 700 g torskefilet, 600-800 gram
  • 1 ts spisskummen, malt
  • 1 ts koriander, malt
  • 1 ts chilipulver, eller chiliflakes
  • 1.5 ts salt
  • 0.5 ts sort pepper, grovmalt
  • olje, til steking

Chilirømme

  • 1 dl rømme
  • 0.5 dl majones
  • 0.5 stk lime, saften
  • 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 1 ss sriracha, (sterk chilisaus)

Ekstra tilbehør

  • tortillalefse, små eller mellomstore
  • guacamole
  • mango, i terninger
  • lime, i båter
  • rødkål, finsnittet
  • rød chili, finsnittet
  • ost, revet, eventuelt smuldret fetaost
Unngå at skjermen går i dvale
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og klargjør resten av tilbehøret.
Skjær fileten i store biter. Bland sammen spisskummen, koriander, chili, salt og pepper, og krydre fiskestykkene med krydderblandingen.
Varm en stor panne med en skvett olje, og stek torsken i cirka 2 minutter på begge sider over høy varme.
Løft den stekte fisken over på en tallerken og la den hvile et par minutter før servering.
Bruk en gaffel og del torsken i mindre biter. Serveres med ønsket tilbehør.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?