Dette måltidet passer utvilsomt både på tacofredager og andre dager. For hvem kan egentlig stå imot varme tortillas fylt med smeltet ost, servert med en frisk tomatsalsa og guacamole? Og det beste av alt - quesadilla fikser du lett på en effektiv halvtime.
Tips til guacamolen: Hvis ønskelig kan du droppe løken, eller du kan i tillegg tilsette tomater i terninger. Del to plommetomater og fjern stilkfestet og den bløte kjernen. Skjær tomatkjøttet i små terninger og bland tomatterningene sammen med guacamolen.
Bland sammen ost, snittet vårløk og hakket koriander. Fordel osteblandingen på fire av tortillaene. Legg på noen jalapenos og topp med resten av tortillaene.
Stek de doble tortillaene i en varm stekepanne til osten har smeltet. Del i fire og server med for eksempel en frisk tomatsalsa og guacamole.
Frisk tomatsalsa
Del tomatene og skrap ut innmaten. Skjær tomatkjøttet i små biter. Skrell og finhakk løken, og finsnitt chilien.
Bland sammen tomater, chili og løk. Smak til limesaft, salt og en god klype sukker. Rør inn hakket koriander.
Guacamole
Del avokadoen, fjern steinen og skrap ut kjøttet.
Mos kjøttet i en stor morter eller med en gaffel og bland inn limesaft, hvitløk, chili og finhakket rødløk. Smak til med salt og rør inn hakket koriander.
Server guacamolen med det samme eller dekk til overflaten med plastfilm og la den hvile i kjøleskapet frem til servering.
Bon appetit!
Bland sammen ost, snittet vårløk og hakket koriander. Fordel osteblandingen på fire av tortillaene. Legg på noen jalapenos og topp med resten av tortillaene.
Stek de doble tortillaene i en varm stekepanne til osten har smeltet. Del i fire og server med for eksempel en frisk tomatsalsa og guacamole.
Frisk tomatsalsa
Del tomatene og skrap ut innmaten. Skjær tomatkjøttet i små biter. Skrell og finhakk løken, og finsnitt chilien.
Bland sammen tomater, chili og løk. Smak til limesaft, salt og en god klype sukker. Rør inn hakket koriander.
Guacamole
Del avokadoen, fjern steinen og skrap ut kjøttet.
Mos kjøttet i en stor morter eller med en gaffel og bland inn limesaft, hvitløk, chili og finhakket rødløk. Smak til med salt og rør inn hakket koriander.
Server guacamolen med det samme eller dekk til overflaten med plastfilm og la den hvile i kjøleskapet frem til servering.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto