Ta kjøttet ut av kjøleskapet en times tid før steking. Klapp biffene tørre med kjøkkenpapir før du gnir dem inn med litt olje, og krydrer godt med salt og pepper. Varm en stor stekepanne og legg i biffene.
Stek over høy varme i 3-4 minutter. Flytt litt rundt på biffene slik at de ikke blir brent, men lekkert karamellisert. Snu biffene og tilsett knuste hvitløkfedd og 1 ss smør. Stek videre i ca. 3-4 minutter. Stell pent med kjøttet underveis i stekingen. Løft biffene over på en tallerken så lenge. Legg ½ ss smør på hvert kjøttstykke og hvil biffene i minst 5 minutter.
Rens ananasen for skall og stilk. Skjær ananasen i skiver, og stek skivene raskt over høy varme i en stekepanne. Skjær biffene i tynne skiver på tvers av fibrene. Server skivene på maistortillas toppet med en litt stekt ananas og ønsket tilbehør.
Bon appetit!
Ta kjøttet ut av kjøleskapet en times tid før steking. Klapp biffene tørre med kjøkkenpapir før du gnir dem inn med litt olje, og krydrer godt med salt og pepper. Varm en stor stekepanne og legg i biffene.
Stek over høy varme i 3-4 minutter. Flytt litt rundt på biffene slik at de ikke blir brent, men lekkert karamellisert. Snu biffene og tilsett knuste hvitløkfedd og 1 ss smør. Stek videre i ca. 3-4 minutter. Stell pent med kjøttet underveis i stekingen. Løft biffene over på en tallerken så lenge. Legg ½ ss smør på hvert kjøttstykke og hvil biffene i minst 5 minutter.
Rens ananasen for skall og stilk. Skjær ananasen i skiver, og stek skivene raskt over høy varme i en stekepanne. Skjær biffene i tynne skiver på tvers av fibrene. Server skivene på maistortillas toppet med en litt stekt ananas og ønsket tilbehør.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto