Taco med laksetartar
Dette er en veldig god vri på taco og fisketaco. Når du lager taco med laksetartar, blir nemlig fisktacoen litt annerledes enn hvis du bruker stekt hvit eller rød fisk med kryddermiks. Laks av sushi-kvalitet er her blandet med litt olje, lime og friske urter. Servert i nystekte, puffede tacoskjell med guacamole, mango- og ananassalsa og hurtigsyltet rødkål er det en skikkelig taco-høydare.
Dette er en veldig god vri på taco og fisketaco. Når du lager taco med laksetartar, blir nemlig fisktacoen litt annerledes enn hvis du bruker stekt hvit eller rød fisk med kryddermiks. Laks av sushi-kvalitet er her blandet med litt olje, lime og friske urter. Servert i nystekte, puffede tacoskjell med guacamole, mango- og ananassalsa og hurtigsyltet rødkål er det en skikkelig taco-høydare.
- 400 g laksefilet, av sushikvalitet
- 6 ss olivenolje
- 0.5 stk lime
- 2 ss gressløk, hakket
- 2 ss koriander, hakket
- salt og kvernet pepper
Til servering
- tacoskjell
- guacamole
- salsa, f.eks mango- og ananassalsa
- rødkål, hurtigsyltet
- 400 g laksefilet, av sushikvalitet
- 6 ss olivenolje
- 0.5 stk lime
- 2 ss gressløk, hakket
- 2 ss koriander, hakket
- salt og kvernet pepper
Til servering
- tacoskjell
- guacamole
- salsa, f.eks mango- og ananassalsa
- rødkål, hurtigsyltet
