Taco med laksetartar
15 min
10 varer
257
Dette er en veldig god vri på taco og fisketaco. Når du lager taco med laksetartar, blir nemlig fisktacoen litt annerledes enn hvis du bruker stekt hvit eller rød fisk med kryddermiks. Laks av sushi-kvalitet er her blandet med litt olje, lime og friske urter. Servert i nystekte, puffede tacoskjell med guacamole, mango- og ananassalsa og hurtigsyltet rødkål er det en skikkelig taco-høydare.
Ingredienser
4
porsjoner
- 400 g laksefilet, av sushikvalitet
- 6 ss olivenolje
- 0.5 stk lime
- 2 ss gressløk, hakket
- 2 ss koriander, hakket
- salt og kvernet pepper
Til servering
- tacoskjell
- guacamole
- salsa, f.eks mango- og ananassalsa
- rødkål, hurtigsyltet
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g laksefilet, av sushikvalitet
- 6 ss olivenolje
- 0.5 stk lime
- 2 ss gressløk, hakket
- 2 ss koriander, hakket
- salt og kvernet pepper
Til servering
- tacoskjell
- guacamole
- salsa, f.eks mango- og ananassalsa
- rødkål, hurtigsyltet
Skjær laksen i små terninger og rør laksen sammen med olivenolje, og limesaft. Smak til med salt og kvernet pepper og bland inn gressløk og koriander.
Server laksen i tacoskjell med guacamole, mango- og ananassalsa og syltet rødkål.

Bon appetit!
Skjær laksen i små terninger og rør laksen sammen med olivenolje, og limesaft. Smak til med salt og kvernet pepper og bland inn gressløk og koriander.
Server laksen i tacoskjell med guacamole, mango- og ananassalsa og syltet rødkål.