Hjemmelagede tacoskjell
Vil du imponere skikkelig, serverer du hjemmelagede tacoskjell til fredagstacoen. I de nystekte skjellene kan du for eksempel ha laksetartar med guacamole, mango- og ananassalsa og hurtigsyltet rødkål. Dette er kanskje ikke det enkleste du kan hive sammen en fredagskveld, og det er veldig lurt å få litt hjelp. Selv om formen på skjellene ikke blir helt perfekte, og du ender opp med å lage mange ulike fasonger, så blir det uansett veldig godt. Oppskriften gir ca. 12 stk skjell.
Vil du imponere skikkelig, serverer du hjemmelagede tacoskjell til fredagstacoen. I de nystekte skjellene kan du for eksempel ha laksetartar med guacamole, mango- og ananassalsa og hurtigsyltet rødkål. Dette er kanskje ikke det enkleste du kan hive sammen en fredagskveld, og det er veldig lurt å få litt hjelp. Selv om formen på skjellene ikke blir helt perfekte, og du ender opp med å lage mange ulike fasonger, så blir det uansett veldig godt. Oppskriften gir ca. 12 stk skjell.
- 300 g maismel
- 0.5 ts salt
- 3 dl vann, varmt
- olje, til fritering
