Til hovedinnhold

Salsa med mango og ananas

45 min

Denne salsaen med mango og ananas passer perfekt til fisketaco - spesielt tartarversjonen med rå fisk blandet med litt olje, lime og friske urter. Eller kan du servere den som et syrlig og litt søtt innslag til den vanlige tacoen. Oppskriften fyller opp et mellomstort glass.

Lagret av 412 brukere
Salsa med mango og ananas

Denne salsaen med mango og ananas passer perfekt til fisketaco - spesielt tartarversjonen med rå fisk blandet med litt olje, lime og friske urter. Eller kan du servere den som et syrlig og litt søtt innslag til den vanlige tacoen. Oppskriften fyller opp et mellomstort glass.

Lagret av 412 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss ingefær, revet og frisk
  • 1 stk rød chili
  • 250 g tomater
  • 1 stk mango
  • 0.5 stk ananas
  • 2 stykker lime
  • 3 ss sukker
  • salt
  • olje
  • 1 dl koriander, hakket

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk rødløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 ss ingefær, revet og frisk
  • 1 stk rød chili
  • 250 g tomater
  • 1 stk mango
  • 0.5 stk ananas
  • 2 stykker lime
  • 3 ss sukker
  • salt
  • olje
  • 1 dl koriander, hakket
Hakk løk og hvitløk og finsnitt chili.
Rens og skjær tomater, mango og ananas i små biter.
Fres løk, hvitløk, ingefær og chili i en god skvett olje over middels høy varme under stadig omrøring til løken blir blank og myk.
Tilsett tomat, mango, ananas, presset limesaft, sukker og en god klype salt.
Kok opp og la det hele småputre videre i ca. 30 minutter. Rør ofte slik at det ikke fester seg i bunnen.
Juster smaken med salt, sukker og limesaft etter ønske. Avkjøl salsaen og rør inn hakket koriander.
woman cooking

Bon appetit!

Hakk løk og hvitløk og finsnitt chili.
Rens og skjær tomater, mango og ananas i små biter.
Fres løk, hvitløk, ingefær og chili i en god skvett olje over middels høy varme under stadig omrøring til løken blir blank og myk.
Tilsett tomat, mango, ananas, presset limesaft, sukker og en god klype salt.
Kok opp og la det hele småputre videre i ca. 30 minutter. Rør ofte slik at det ikke fester seg i bunnen.
Juster smaken med salt, sukker og limesaft etter ønske. Avkjøl salsaen og rør inn hakket koriander.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?