Til hovedinnhold

Hjemmelaget guacamole

5 min

Guacamole lager du helst i en stor morter. Det er vanskelig å sette fingeren på hva morteren egentlig tilfører, men tro meg, den blir bedre slik.

Lagret av 546 brukere
Guacamole i grønn bolle

Guacamole lager du helst i en stor morter. Det er vanskelig å sette fingeren på hva morteren egentlig tilfører, men tro meg, den blir bedre slik.

Lagret av 546 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 3 stykker avokado, spisemodne
  • 1 stk lime
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 klype chiliflak
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 bunt koriander, frisk
  • salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 stykker avokado, spisemodne
  • 1 stk lime
  • 3 fedd hvitløk
  • 2 klype chiliflak
  • 0.5 stk rødløk
  • 1 bunt koriander, frisk
  • salt
Del avokadoen, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos kjøttet i en stor morter (eller med en gaffel) og bland inn limesaft, hvitløk, chili og finhakket rødløk. Smak til med salt og rør inn hakket koriander.
Server guacamolen med det samme, eller dekk til overflaten med plastfilm (trykk plastfilmen helt ned på overflaten slik at det ikke er noe luft i mellom) og la den hvile i kjøleskapet frem til servering.
woman cooking

Bon appetit!

Del avokadoen, fjern steinen og skrap ut kjøttet. Mos kjøttet i en stor morter (eller med en gaffel) og bland inn limesaft, hvitløk, chili og finhakket rødløk. Smak til med salt og rør inn hakket koriander.
Server guacamolen med det samme, eller dekk til overflaten med plastfilm (trykk plastfilmen helt ned på overflaten slik at det ikke er noe luft i mellom) og la den hvile i kjøleskapet frem til servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?