Grovhakk løk, hvitløk og rød chili. Fres dette i nøytral olje i en varm stekepanne. Bruk gjerne en dyp traktørpanne.
Når løken er myk og blank, tilsetter du kjøttdeigen. Du kan godt bruke bare en type kjøttdeig, men en kombinasjon av svin og okse blir veldig godt.
Stek kjøttdeigen til den har fått stekeskorpe, før du hakker den opp i mindre biter. Tilsett kajennepepper, spisskummen, paprikapulver, salt og pepper og bland godt.
Tilsett en boks hermetiske tomater og søt paprika kuttet i strimler. Senk temperaturen og la det småputre i 15 minutter.
Fyll tortillalefser med kjøttfyllet og rull dem tett sammen i en ildfast form. Topp med litt revet cheddar, eller annen ost etter ønske, og gratiner dem i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.
Lag en enkel guacamole ved å mose avokadoen med en gaffel. Tilsett limesaft og en klype salt og pepper.
Server enchiladas med en klatt guacamole, jalapenos og finhakket frisk koriander på toppen.
Bon appetit!
Grovhakk løk, hvitløk og rød chili. Fres dette i nøytral olje i en varm stekepanne. Bruk gjerne en dyp traktørpanne.
Når løken er myk og blank, tilsetter du kjøttdeigen. Du kan godt bruke bare en type kjøttdeig, men en kombinasjon av svin og okse blir veldig godt.
Stek kjøttdeigen til den har fått stekeskorpe, før du hakker den opp i mindre biter. Tilsett kajennepepper, spisskummen, paprikapulver, salt og pepper og bland godt.
Tilsett en boks hermetiske tomater og søt paprika kuttet i strimler. Senk temperaturen og la det småputre i 15 minutter.
Fyll tortillalefser med kjøttfyllet og rull dem tett sammen i en ildfast form. Topp med litt revet cheddar, eller annen ost etter ønske, og gratiner dem i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.
Lag en enkel guacamole ved å mose avokadoen med en gaffel. Tilsett limesaft og en klype salt og pepper.
Server enchiladas med en klatt guacamole, jalapenos og finhakket frisk koriander på toppen.