Enchilada-pannekaker med kylling

1 h
Lagret av 2319 brukere
Enchilada-pannekaker med kylling
Lagret av 2319 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 8 stk pannekake
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 stk løk
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts spisskummen, malt
  • 1 ts korianderfrø, malte
  • 2 ts chilipulver
  • 1 ts fennikelfrø, knuste
  • 250 g gulost, revet
  • salt og kvernet pepper
  • guacamole
  • rømme
  • blandet salat
  • jalapeño

Tomatsalsa

  • 1 stk løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ss sukker
  • 1 ss rødvinseddik, eller balsamicoeddik
  • 2 stk plommetomat
  • 1 bunt koriander
  • olivenolje
  • salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 stk pannekake
  • 600 g kyllingfilet
  • 1 stk løk
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ts spisskummen, malt
  • 1 ts korianderfrø, malte
  • 2 ts chilipulver
  • 1 ts fennikelfrø, knuste
  • 250 g gulost, revet
  • salt og kvernet pepper
  • guacamole
  • rømme
  • blandet salat
  • jalapeño

Tomatsalsa

  • 1 stk løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 ss sukker
  • 1 ss rødvinseddik, eller balsamicoeddik
  • 2 stk plommetomat
  • 1 bunt koriander
  • olivenolje
  • salt

Enchilada-pannekaker

Skjær kylling, løk, hvitløk og paprika i tynne strimler. Krydre kyllingen med salt og pepper og stek strimlene i en varm panne.
Stek grønnsakene myke og gylne i olivenolje. Bland sammen kylling, grønnsaker og krydder.
Fordel blandingen på pannekakene. Topp med litt salsa og revet ost. Pakk pannekakene godt sammen så fyllet holdes på plass.
Legg de fylte pannekakene over i en ildfast form, topp med resten av salsaen og revet ost.
Gratiner i ovn ved 220 i 10-15 minutter til osten er gyllen og pannekakene er blitt sprø i kantene.

Salsa

Finhakk løk, chili og hvitløk og fres det mykt over middels varme i en tykkbunnet gryte.
Tilsett hermetiske tomater, sukker og eddik. La sausen putre i omtrent 15 minutter.
Del tomatene og fjern kjernen. Skjær tomatkjøttet i terninger og rør inn tomater, hakket frisk koriander og smak til med salt. Sett salsaen til side så lenge.
woman cooking

Bon appetit!

Enchilada-pannekaker

Skjær kylling, løk, hvitløk og paprika i tynne strimler. Krydre kyllingen med salt og pepper og stek strimlene i en varm panne.
Stek grønnsakene myke og gylne i olivenolje. Bland sammen kylling, grønnsaker og krydder.
Fordel blandingen på pannekakene. Topp med litt salsa og revet ost. Pakk pannekakene godt sammen så fyllet holdes på plass.
Legg de fylte pannekakene over i en ildfast form, topp med resten av salsaen og revet ost.
Gratiner i ovn ved 220 i 10-15 minutter til osten er gyllen og pannekakene er blitt sprø i kantene.

Salsa

Finhakk løk, chili og hvitløk og fres det mykt over middels varme i en tykkbunnet gryte.
Tilsett hermetiske tomater, sukker og eddik. La sausen putre i omtrent 15 minutter.
Del tomatene og fjern kjernen. Skjær tomatkjøttet i terninger og rør inn tomater, hakket frisk koriander og smak til med salt. Sett salsaen til side så lenge.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?