Torsketaco er en sunn tacovariant med fisk. Servert med guacamole og salsa blir dette garantert en suksess ved middagsbordet. Annen fisk som for eksempel sei, isgalt eller laks kan også brukes.
Torsketaco er en sunn tacovariant med fisk. Servert med guacamole og salsa blir dette garantert en suksess ved middagsbordet. Annen fisk som for eksempel sei, isgalt eller laks kan også brukes.
Del avokadoen, fjern steinen og skrap kjøttet over i en liten bolle. Mos kjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, finhakket hvitløk, løk og chili. Smak til med salt og pepper.
Skjær tomatene til salsaen i små biter. Finsnitt chilien og finhakk løken. Bland sammen tomater, chili og løk og tilsett et par spiseskjeer olivenolje. Smak til med limesaft, salt, pepper og sukker. Rør inn godt med hakket koriander.
Skjær torsken i jevne biter. Krydre torskebitene med to til tre spieskjeer av kryddermiksen og et par gode klyper salt.
Stek bitene over middels høy varme i omtrent to minutter. Stek gjerne i en blanding av smør og olje.
Tilsett to store spiseskjeer crème fraîche og la det hele surre sammen i ett minutt, eller til fisken er gjennomstekt. Serveres straks med ønsket tilbehør.
Bon appetit!
Bland sammen alle krydrene til kryddermiksen.
Del avokadoen, fjern steinen og skrap kjøttet over i en liten bolle. Mos kjøttet med en gaffel og bland inn limesaft, finhakket hvitløk, løk og chili. Smak til med salt og pepper.
Skjær tomatene til salsaen i små biter. Finsnitt chilien og finhakk løken. Bland sammen tomater, chili og løk og tilsett et par spiseskjeer olivenolje. Smak til med limesaft, salt, pepper og sukker. Rør inn godt med hakket koriander.
Skjær torsken i jevne biter. Krydre torskebitene med to til tre spieskjeer av kryddermiksen og et par gode klyper salt.
Stek bitene over middels høy varme i omtrent to minutter. Stek gjerne i en blanding av smør og olje.
Tilsett to store spiseskjeer crème fraîche og la det hele surre sammen i ett minutt, eller til fisken er gjennomstekt. Serveres straks med ønsket tilbehør.