Gratinert enchiladas er et lekkert og utrolig fristende måltid som passer både til lunsj, middag og kveldsmat. Rømme, guacamole, salat og bønnestuing smaker også godt til enchiladas, og kylling kan godt erstattes med biff- eller svinekjøtt i strimler.
Gratinert enchiladas er et lekkert og utrolig fristende måltid som passer både til lunsj, middag og kveldsmat. Rømme, guacamole, salat og bønnestuing smaker også godt til enchiladas, og kylling kan godt erstattes med biff- eller svinekjøtt i strimler.
Lag salsaen: Finhakk løk, chili og hvitløk og fres det mykt i en middels varm stekepanne. Tilsett hermetiske tomater, sukker og eddik. La sausen putre i 10-15 minutter.
Del de ferske tomatene og fjern kjernen. Skjær tomatkjøttet i terninger og vend dem inn i den varme sausen sammen med hakket frisk koriander og salt.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Stek i en varm panne i olivenolje til de har fått litt brunfarge. Flytt kjøttet over til en tallerken.
Stek grønnsakene i olivenolje til de er myke og gylne. Ha kyllingen tilbake i pannen og bland sammen. Smak til med krydder.
Fordel blandingen på tortillaene. Topp med salsa, jalapeño og revet ost, og pakk dem godt sammen.
Legg de fylte tortillaene i en ildfast form og topp med resten av salsaen og revet ost. Gratiner i ovn til de er sprø og gylne. Det tar omtrent 10 minutter.
Bon appetit!
Forvarm ovnen til 220 grader.
Lag salsaen: Finhakk løk, chili og hvitløk og fres det mykt i en middels varm stekepanne. Tilsett hermetiske tomater, sukker og eddik. La sausen putre i 10-15 minutter.
Del de ferske tomatene og fjern kjernen. Skjær tomatkjøttet i terninger og vend dem inn i den varme sausen sammen med hakket frisk koriander og salt.
Krydre kyllingen med salt og pepper. Stek i en varm panne i olivenolje til de har fått litt brunfarge. Flytt kjøttet over til en tallerken.
Stek grønnsakene i olivenolje til de er myke og gylne. Ha kyllingen tilbake i pannen og bland sammen. Smak til med krydder.
Fordel blandingen på tortillaene. Topp med salsa, jalapeño og revet ost, og pakk dem godt sammen.
Legg de fylte tortillaene i en ildfast form og topp med resten av salsaen og revet ost. Gratiner i ovn til de er sprø og gylne. Det tar omtrent 10 minutter.