Pico de gallo
Lag en frisk salsa bestående av tomater, løk, koriander, chilli og lime. Pico de gallo er bare en av mange salsavarianter som finnes. Tilpass gjerne salsaen etter din egen smak ved å variere mengden av de enkelte ingrediensene. Salsaen kan oppbevares kjølig noen dager om ikke du får spist alt med det samme eller ønsker å lage det på forhånd. Pass på å ta den ut litt før servering, slik at den får romtemperatur.
Oppskrift av Ina Johnsen fra MatPaaBordet.no.
Lag en frisk salsa bestående av tomater, løk, koriander, chilli og lime. Pico de gallo er bare en av mange salsavarianter som finnes. Tilpass gjerne salsaen etter din egen smak ved å variere mengden av de enkelte ingrediensene. Salsaen kan oppbevares kjølig noen dager om ikke du får spist alt med det samme eller ønsker å lage det på forhånd. Pass på å ta den ut litt før servering, slik at den får romtemperatur.
Oppskrift av Ina Johnsen fra MatPaaBordet.no.
Ingredienser
- 2 stykker tomat, mellomstore og modne
- 0.5 stk løk, finhakket
- 1 håndfull koriander, grovhakket
- 1 stk rød chili, finhakket
- 1 stk lime, saften
- 2 ss olivenolje, kan sløyfes
- salt
Slik gjør du:
- 2 stykker tomat, mellomstore og modne
- 0.5 stk løk, finhakket
- 1 håndfull koriander, grovhakket
- 1 stk rød chili, finhakket
- 1 stk lime, saften
- 2 ss olivenolje, kan sløyfes
- salt
