Denne fisketacoen passer perfekt både på fredager og andre dager! Taco blir nemlig ekstra god med sprøstekt fisk, avokado, kålsalat og asiatiske smaker av koriander og lime. Det mener i hvert fall matblogger Hanne Buxrud bak bloggen «Borte borte hjemme».
Denne fisketacoen passer perfekt både på fredager og andre dager! Taco blir nemlig ekstra god med sprøstekt fisk, avokado, kålsalat og asiatiske smaker av koriander og lime. Det mener i hvert fall matblogger Hanne Buxrud bak bloggen «Borte borte hjemme».
Lag avokadorøren ved å mose avokadokjøttet og resten av ingrediensene med en gaffel. Bruk en stavmikser hvis du vil ha en finmost blanding.
Bland sammen rømme og majones i en bolle. Bland inn kål og eple og smak til med salt, pepper og sitron. Sett til side.
Lag fiskepinnene ved å ha melet på en tallerken og bland inn en god klype salt og nykvernet pepper. Pisk egget med en gaffel i en bolle.
Del fiskefiletene i fingertykke staver. Skyll i rennende vann og tørk dem med tørkepapir. Rull fiskebitene lett i melet, så i egget og så tilbake i melet. Stek dem i en stekepanne på middels varme i 3-4 minutter eller til de er gylne.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem opp i stekeovnen mens du steker fiskepinnene.
Server lune, myke tortillalefser med kålsalat, avokadorøre og fiskepinner. Dryss på med frisk koriander og server med noen limebåter ved siden av.
Bon appetit!
Lag avokadorøren ved å mose avokadokjøttet og resten av ingrediensene med en gaffel. Bruk en stavmikser hvis du vil ha en finmost blanding.
Bland sammen rømme og majones i en bolle. Bland inn kål og eple og smak til med salt, pepper og sitron. Sett til side.
Lag fiskepinnene ved å ha melet på en tallerken og bland inn en god klype salt og nykvernet pepper. Pisk egget med en gaffel i en bolle.
Del fiskefiletene i fingertykke staver. Skyll i rennende vann og tørk dem med tørkepapir. Rull fiskebitene lett i melet, så i egget og så tilbake i melet. Stek dem i en stekepanne på middels varme i 3-4 minutter eller til de er gylne.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie og varm dem opp i stekeovnen mens du steker fiskepinnene.
Server lune, myke tortillalefser med kålsalat, avokadorøre og fiskepinner. Dryss på med frisk koriander og server med noen limebåter ved siden av.