Tofutaco
Vil du gjøre en vri på fredagstacoen? Eller er du bare nysgjerrig på hvordan man kan bruke tofu på en bedre måte? Da bør du prøve denne oppskriften til Veganergutta. Fast tofu kan nemlig brukes til så mangt, og et godt triks er å raspe den med et rivjern. Da får man en kjøttdeigaktig konsistens - perfekt til taco.
Denne oppskriften er superenkel og tar ikke så lang tid.
Oppskrift av Minn Saung Thit Aung Zaw og Gard Fydal/Veganergutta
Vil du gjøre en vri på fredagstacoen? Eller er du bare nysgjerrig på hvordan man kan bruke tofu på en bedre måte? Da bør du prøve denne oppskriften til Veganergutta. Fast tofu kan nemlig brukes til så mangt, og et godt triks er å raspe den med et rivjern. Da får man en kjøttdeigaktig konsistens - perfekt til taco.
Denne oppskriften er superenkel og tar ikke så lang tid.
Oppskrift av Minn Saung Thit Aung Zaw og Gard Fydal/Veganergutta
Ingredienser
Shredded tofu
- 250 g tofu
- 2 ss matolje
- 2 - 3 ss maisstivelse
- 1 pose tacokrydder
- 1 glass tacosaus
- 1.5 ss soyasaus
Til servering
- 1 stk agurk
- 1 stk tomat
- 1 boks mais
- 1 boks rømme
- 6 stk tortillalefse
- 1 dæsj guacamole
- 1 stk løk
- 1 pose ruccolasalat
Slik gjør du:
Shredded tofu
- 250 g tofu
- 2 ss matolje
- 2 - 3 ss maisstivelse
- 1 pose tacokrydder
- 1 glass tacosaus
- 1.5 ss soyasaus
Til servering
- 1 stk agurk
- 1 stk tomat
- 1 boks mais
- 1 boks rømme
- 6 stk tortillalefse
- 1 dæsj guacamole
- 1 stk løk
- 1 pose ruccolasalat
