Nudelsuppe med sopp og egg
Med god buljong og en pakke nudler er du allerede langt på vei til en rykende god thai-inspirert nudelsuppe. Fyll på med masse hvitløk, ingefær og vårløk, ha i et par stjerneanis og topp opp med sopp, bok choy og bønnespirer for en grønn utgave, eller miks og triks etter eget ønske.
Tips:
Bok choy/pak choi kan byttes ut med andre grønnsaker som strimlet kinakål, brokkoli/brokkolini og/eller spinat.
Tilsett gjerne kylling, tofu eller scampi (sertifiserte) hvis ønskelig.
Med god buljong og en pakke nudler er du allerede langt på vei til en rykende god thai-inspirert nudelsuppe. Fyll på med masse hvitløk, ingefær og vårløk, ha i et par stjerneanis og topp opp med sopp, bok choy og bønnespirer for en grønn utgave, eller miks og triks etter eget ønske.
Tips:
Bok choy/pak choi kan byttes ut med andre grønnsaker som strimlet kinakål, brokkoli/brokkolini og/eller spinat.
Tilsett gjerne kylling, tofu eller scampi (sertifiserte) hvis ønskelig.
- 3 stk sjalottløk
- 4 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 2 ss ingefær, fersk, finrevet
- 1.5 l kyllingkraft, eller oksekraft
- 1 stk sitrongress
- 1 bunt vårløk
- 2 stk stjerneanis
- 2 ss soyasaus
- 2 ts sesamolje
- 2 ss fiskesaus
- 200 g nudler
- 350 g sopp
- 2 - 4 stk pak choy
- 100 g bønnespirer
- 4 stk egg, bløtkokte
Ekstra topping
- tørket chili
- sesamfrø
- hvitløk, sprøstekt
- koriander
- 3 stk sjalottløk
- 4 fedd hvitløk, revet eller finhakket
- 2 ss ingefær, fersk, finrevet
- 1.5 l kyllingkraft, eller oksekraft
- 1 stk sitrongress
- 1 bunt vårløk
- 2 stk stjerneanis
- 2 ss soyasaus
- 2 ts sesamolje
- 2 ss fiskesaus
- 200 g nudler
- 350 g sopp
- 2 - 4 stk pak choy
- 100 g bønnespirer
- 4 stk egg, bløtkokte
Ekstra topping
- tørket chili
- sesamfrø
- hvitløk, sprøstekt
- koriander
