Hjemmelaget kjøttsuppe med svineknoke
Lag kjøttsuppe hvis du vil komme hjem til nesten ferdig middag, som du har preppet kvelden før. Hjemmelaget kjøttsuppen med svineknoke er ifølge kokk Jonas André Nåvik også perfekt festmiddag til mange gjester.
Hvis du har rester igjen til dagen etter, er suppen enkelt å gjøre om til en lys lapskaus. Kok bare opp cirka 15 mandelpoteter, sil av og mos potetene, tilsett disse i kjøttsuppen og kok til det blir tykt.
Lag kjøttsuppe hvis du vil komme hjem til nesten ferdig middag, som du har preppet kvelden før. Hjemmelaget kjøttsuppen med svineknoke er ifølge kokk Jonas André Nåvik også perfekt festmiddag til mange gjester.
Hvis du har rester igjen til dagen etter, er suppen enkelt å gjøre om til en lys lapskaus. Kok bare opp cirka 15 mandelpoteter, sil av og mos potetene, tilsett disse i kjøttsuppen og kok til det blir tykt.
Ingredienser
- 1 stk svineknoke, saltet
- 1 stk gul løk
- 1 stk hvitløk
- 3 stykker gulrot
- 8 stykker poteter, faste
- 0.5 stk sellerirot
- 1 stk vårløk
- 0.25 stk kålrot
- 15 g timian, frisk
- 3 stykker laurbærblad
- 1 stk pepperrot, fersk
- 1 l vann
- sorte pepperkorn
Slik gjør du:
- 1 stk svineknoke, saltet
- 1 stk gul løk
- 1 stk hvitløk
- 3 stykker gulrot
- 8 stykker poteter, faste
- 0.5 stk sellerirot
- 1 stk vårløk
- 0.25 stk kålrot
- 15 g timian, frisk
- 3 stykker laurbærblad
- 1 stk pepperrot, fersk
- 1 l vann
- sorte pepperkorn
