Nudelsuppe med kylling, rød karri og kokos
En fyldig nudelsuppe er ikke langt unna. Med ferdig rød currypasta, nudler og en boks kokosmelk er mye av jobben gjort allerede. Da er det bare å fylle på med kylling og grønnsaker - og så var middagen servert.
Tips: Andre grønnsaker som for eksempel squash, sukkererter, kinakål, gulrot, sjampinjong og cherrytomater kan også brukes.
I 2021 har Lise Finckenhagen et kommersielt samarbeid med Prior. Oppskriftene Finckenhagen leverer til VG og Godt bestemmes i samarbeid med redaksjonen, og tekstene godkjennes av journalistene på Godt. Oppskriftene er uten kommersielle bindinger eller produktplasseringer
En fyldig nudelsuppe er ikke langt unna. Med ferdig rød currypasta, nudler og en boks kokosmelk er mye av jobben gjort allerede. Da er det bare å fylle på med kylling og grønnsaker - og så var middagen servert.
Tips: Andre grønnsaker som for eksempel squash, sukkererter, kinakål, gulrot, sjampinjong og cherrytomater kan også brukes.
I 2021 har Lise Finckenhagen et kommersielt samarbeid med Prior. Oppskriftene Finckenhagen leverer til VG og Godt bestemmes i samarbeid med redaksjonen, og tekstene godkjennes av journalistene på Godt. Oppskriftene er uten kommersielle bindinger eller produktplasseringer
Ingredienser
- 1 ss ingefær, fersk, finrevet
- 3 fedd hvitløk
- 600 g kyllingfilet, eller kylling lårfilet
- 250 g nudler
- 1 stk brokkoli, liten
- 4 stykker vårløk
- 1 stk rødløk
- 2 ss red currypaste, thai
- 2.5 dl kyllingbuljong
- 4 dl kokosmelk
- 2 ss fiskesaus
- 2 ts sukker
- 1 stk lime
- koriander
- thai basilikum, eller basilikum
- olje, til steking
Slik gjør du:
- 1 ss ingefær, fersk, finrevet
- 3 fedd hvitløk
- 600 g kyllingfilet, eller kylling lårfilet
- 250 g nudler
- 1 stk brokkoli, liten
- 4 stykker vårløk
- 1 stk rødløk
- 2 ss red currypaste, thai
- 2.5 dl kyllingbuljong
- 4 dl kokosmelk
- 2 ss fiskesaus
- 2 ts sukker
- 1 stk lime
- koriander
- thai basilikum, eller basilikum
- olje, til steking
