rask
Gazpacho
15 min
Tomatbasert suppe fra Spania.
236 har lagret denne
6
porsjoner
- 1 kg tomat, gode, smaksrike
- 1 stk rød paprika, renset for kjerne og frø
- 2 fedd hvitløk
- 1 stk rød chili, renset for frø
- 1 ts sukker
- 2 ss sherryeddik, eller rødvinseddik
- 2 ss olivenolje extra virgin
Til servering
- 0.5 stk agurk, liten
- 0.5 stk rødløk
- 1 stk rød paprika
- brødkrutonger
- basilikumblader
Unngå at skjermen går i dvale
- 1 kg tomat, gode, smaksrike
- 1 stk rød paprika, renset for kjerne og frø
- 2 fedd hvitløk
- 1 stk rød chili, renset for frø
- 1 ts sukker
- 2 ss sherryeddik, eller rødvinseddik
- 2 ss olivenolje extra virgin
Til servering
- 0.5 stk agurk, liten
- 0.5 stk rødløk
- 1 stk rød paprika
- brødkrutonger
- basilikumblader
Grovhakk tomater, paprika, hvitløk og chili. Kjør alt sammen til en tykk suppe i en hurtigmikser.
Tilsett sukker, eddik og olivenolje. Juster smaken med salt, pepper og ekstra eddik om nødvendig.
Sil suppen og la den stå i kjøleskapet frem til servering.
Skjær agurk, paprika og løk i små biter og fordel det i suppen ved servering. Serveres med krutonger, noen basilikumblader og gjerne en isbit.

Bon appetit!
Grovhakk tomater, paprika, hvitløk og chili. Kjør alt sammen til en tykk suppe i en hurtigmikser.
Tilsett sukker, eddik og olivenolje. Juster smaken med salt, pepper og ekstra eddik om nødvendig.
Sil suppen og la den stå i kjøleskapet frem til servering.
Skjær agurk, paprika og løk i små biter og fordel det i suppen ved servering. Serveres med krutonger, noen basilikumblader og gjerne en isbit.
Finn flere oppskrifter: