Skjær kjøttet i passe store terninger. Grovhakk løken og finhakk hvitløken. Rens og skjær paprikaen i biter. Skrell og skjær potetene i jevne biter.
Brun kjøttet i olje i en gryte eller lignende - brun helst i to omganger så ikke gryten blir avkjølt og kjøttet begynner å koke. Krydre godt med salt og kvernet pepper. Legg kjøttet til side så lenge.
Ha en god klatt smør i gryten og brun løken under omrøring. Tilsett hvitløk, paprikapulver, chili og karve og la det frese videre under omrøring til løken begynner å mykne. Ha kjøttet tilbake i gryta sammen med tomater, kraft og urter. Kok opp, la det hele småkoke i cirka 1,5 time, eller til kjøttet er mørt.
Tilsett paprika og poteter og la det putre videre til potetene er helt møre. Juster smaken med salt og pepper hvis nødvendig.
Bon appetit!
Skjær kjøttet i passe store terninger. Grovhakk løken og finhakk hvitløken. Rens og skjær paprikaen i biter. Skrell og skjær potetene i jevne biter.
Brun kjøttet i olje i en gryte eller lignende - brun helst i to omganger så ikke gryten blir avkjølt og kjøttet begynner å koke. Krydre godt med salt og kvernet pepper. Legg kjøttet til side så lenge.
Ha en god klatt smør i gryten og brun løken under omrøring. Tilsett hvitløk, paprikapulver, chili og karve og la det frese videre under omrøring til løken begynner å mykne. Ha kjøttet tilbake i gryta sammen med tomater, kraft og urter. Kok opp, la det hele småkoke i cirka 1,5 time, eller til kjøttet er mørt.
Tilsett paprika og poteter og la det putre videre til potetene er helt møre. Juster smaken med salt og pepper hvis nødvendig.