En knallgrønn brokkolisuppe med spinat og kokosmelk er lett å lage og smaker kjempegodt. I tillegg til brokkoli og spinat er suppen krydret med ingefær, korianderfrø og chili.
En knallgrønn brokkolisuppe med spinat og kokosmelk er lett å lage og smaker kjempegodt. I tillegg til brokkoli og spinat er suppen krydret med ingefær, korianderfrø og chili.
Skjær brokkolien i små buketter. Skrell stilken og skjær den i små biter. Skrell og hakk løk og hvitløk. Finsnitt chilien.
Varm en klunk olje i en mellomstor kasserolle. Fres løken et par minutter under omrøring til løken blir blank og myk. Tilsett hvitløk, chili, ingefær, spisskummen og koriander. La det hele frese videre i et minutt.
Tilsett kraft og kok opp. Tilsett brokkoli og la det koke i 5 minutter, eller til brokkolien er knapt mør. Hell i kokosmelk og kok videre i 2 minutter.
Tilsett spinat og kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser.
Smak til med salt, pepper og noen dråper lime- og sitronsaft. Dryss over ristet kokos, frisk koriander og finsnittet chili.
Bon appetit!
Skjær brokkolien i små buketter. Skrell stilken og skjær den i små biter. Skrell og hakk løk og hvitløk. Finsnitt chilien.
Varm en klunk olje i en mellomstor kasserolle. Fres løken et par minutter under omrøring til løken blir blank og myk. Tilsett hvitløk, chili, ingefær, spisskummen og koriander. La det hele frese videre i et minutt.
Tilsett kraft og kok opp. Tilsett brokkoli og la det koke i 5 minutter, eller til brokkolien er knapt mør. Hell i kokosmelk og kok videre i 2 minutter.
Tilsett spinat og kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser.
Smak til med salt, pepper og noen dråper lime- og sitronsaft. Dryss over ristet kokos, frisk koriander og finsnittet chili.