rask
vegetar

Enkel minestronesuppe

30 min

Minestronesuppe er et smaksrikt, men utrolig enkelt måltid. Dette er egentlig en suppe som skal bidra til å få ryddet litt i kjøleskapet, så bruk gjerne noen av de grønnsakene du har for hånden.

2985 har lagret denne
Enkel minestronesuppe

Minestronesuppe er et smaksrikt, men utrolig enkelt måltid. Dette er egentlig en suppe som skal bidra til å få ryddet litt i kjøleskapet, så bruk gjerne noen av de grønnsakene du har for hånden.

2985 har lagret denne
4
porsjoner
  • olivenolje
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk rød chili
  • 5 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 stilker selleristang, i terninger
  • 2 stykker gulrøtter, mellomstore i terninger
  • 1 boks hermetiske tomater, hele plommetomater
  • 7 dl vann
  • 2 stykker grønnsaksbuljongterning
  • 1 stk laurbærblad
  • 1 boks hvite bønner
  • 0.25 stk purreløk, i tynne skiver
  • 130 g pasta
  • basilikum, fersk, hakket
  • parmesan
Unngå at skjermen går i dvale
  • olivenolje
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk rød chili
  • 5 fedd hvitløk, finhakket
  • 2 stilker selleristang, i terninger
  • 2 stykker gulrøtter, mellomstore i terninger
  • 1 boks hermetiske tomater, hele plommetomater
  • 7 dl vann
  • 2 stykker grønnsaksbuljongterning
  • 1 stk laurbærblad
  • 1 boks hvite bønner
  • 0.25 stk purreløk, i tynne skiver
  • 130 g pasta
  • basilikum, fersk, hakket
  • parmesan
Finhakk løk, hvitløk og chili. Skjær selleri og gulrot i små terninger.
Varm olje i en kjele. Stek løk, hvitløk, gulrot og selleri i et par minutter.
Tilsett hermetiserte tomater, vann, buljongterninger, chili, tørket oregano og laurbærblad og la suppen småkoke under lokk i cirka 20 minutter.
I mellomtiden koker du pasta etter anvisning på pakken.
Når suppen har kokt i 20 minutter, tilsetter du purre og hvite bønner og lar dette trekke i noen minutter mens kjelen fortsatt står på platen. Ta ut laurbærbladet og tilsett pasta.
Server med hakket basilikum og revet parmesan.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk løk, hvitløk og chili. Skjær selleri og gulrot i små terninger.
Varm olje i en kjele. Stek løk, hvitløk, gulrot og selleri i et par minutter.
Tilsett hermetiserte tomater, vann, buljongterninger, chili, tørket oregano og laurbærblad og la suppen småkoke under lokk i cirka 20 minutter.
I mellomtiden koker du pasta etter anvisning på pakken.
Når suppen har kokt i 20 minutter, tilsetter du purre og hvite bønner og lar dette trekke i noen minutter mens kjelen fortsatt står på platen. Ta ut laurbærbladet og tilsett pasta.
Server med hakket basilikum og revet parmesan.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?