Til hovedinnhold

Nudler med biff og speilegg

15 min

Det er aldri feil med biffnudler. Middagen er ferdig på null komma niks hvis du bruker instant-nudler og mørt kjøtt.

Lagret av 263 brukere
Nudler med biff og speilegg

Det er aldri feil med biffnudler. Middagen er ferdig på null komma niks hvis du bruker instant-nudler og mørt kjøtt.

Lagret av 263 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 2 pakke nudler, instant, med biffsmak
  • 0.25 stk brokkoli
  • 3 stk vårløk
  • 50 g sukkererter
  • 2 håndfull bønnespirer
  • 200 g biff, mørt kjøtt
  • 2 stk egg
  • koriander
  • sriracha
  • chiliflak
  • olje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 pakke nudler, instant, med biffsmak
  • 0.25 stk brokkoli
  • 3 stk vårløk
  • 50 g sukkererter
  • 2 håndfull bønnespirer
  • 200 g biff, mørt kjøtt
  • 2 stk egg
  • koriander
  • sriracha
  • chiliflak
  • olje
Del brokkolien i små buketter. Finsnitt vårløken. Rens og skjær sukkerertene i grove biter. Skyll bønnespirene, og skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. La brokkolibukettene få koke med det siste minuttet, og la sukkerertene og bønnespirene få koke med det siste halvminuttet.
Ha til slutt i vårløk og biffkjøtt (kjøttet skal ikke kokes, bare varmes lett i nudelsuppen). Stek eggene i litt olje over høy varme. Fordel nudlene i to boller. Topp med sprøstekt egg, hakket koriander og chilisaus (eventuelt noen chiliflak).
woman cooking

Bon appetit!

Del brokkolien i små buketter. Finsnitt vårløken. Rens og skjær sukkerertene i grove biter. Skyll bønnespirene, og skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. La brokkolibukettene få koke med det siste minuttet, og la sukkerertene og bønnespirene få koke med det siste halvminuttet.
Ha til slutt i vårløk og biffkjøtt (kjøttet skal ikke kokes, bare varmes lett i nudelsuppen). Stek eggene i litt olje over høy varme. Fordel nudlene i to boller. Topp med sprøstekt egg, hakket koriander og chilisaus (eventuelt noen chiliflak).
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?