rask

Nudler med biff og speilegg

15 min

Det er aldri feil med biffnudler. Middagen er ferdig på null komma niks hvis du bruker instant-nudler og mørt kjøtt.

311 har lagret denne
Nudler med biff og speilegg

Det er aldri feil med biffnudler. Middagen er ferdig på null komma niks hvis du bruker instant-nudler og mørt kjøtt.

311 har lagret denne
2
porsjoner
  • 2 pakke nudler, instant, med biffsmak
  • 0.25 stk brokkoli
  • 3 stk vårløk
  • 50 g sukkererter
  • 2 håndfull bønnespirer
  • 200 g biff, mørt kjøtt
  • 2 stk egg
  • koriander
  • sriracha
  • chiliflak
  • olje
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 pakke nudler, instant, med biffsmak
  • 0.25 stk brokkoli
  • 3 stk vårløk
  • 50 g sukkererter
  • 2 håndfull bønnespirer
  • 200 g biff, mørt kjøtt
  • 2 stk egg
  • koriander
  • sriracha
  • chiliflak
  • olje
Del brokkolien i små buketter. Finsnitt vårløken. Rens og skjær sukkerertene i grove biter. Skyll bønnespirene, og skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. La brokkolibukettene få koke med det siste minuttet, og la sukkerertene og bønnespirene få koke med det siste halvminuttet.
Ha til slutt i vårløk og biffkjøtt (kjøttet skal ikke kokes, bare varmes lett i nudelsuppen). Stek eggene i litt olje over høy varme. Fordel nudlene i to boller. Topp med sprøstekt egg, hakket koriander og chilisaus (eventuelt noen chiliflak).
woman cooking

Bon appetit!

Del brokkolien i små buketter. Finsnitt vårløken. Rens og skjær sukkerertene i grove biter. Skyll bønnespirene, og skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. La brokkolibukettene få koke med det siste minuttet, og la sukkerertene og bønnespirene få koke med det siste halvminuttet.
Ha til slutt i vårløk og biffkjøtt (kjøttet skal ikke kokes, bare varmes lett i nudelsuppen). Stek eggene i litt olje over høy varme. Fordel nudlene i to boller. Topp med sprøstekt egg, hakket koriander og chilisaus (eventuelt noen chiliflak).
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?