Del brokkolien i små buketter. Finsnitt vårløken. Rens og skjær sukkerertene i grove biter. Skyll bønnespirene, og skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. La brokkolibukettene få koke med det siste minuttet, og la sukkerertene og bønnespirene få koke med det siste halvminuttet.
Ha til slutt i vårløk og biffkjøtt (kjøttet skal ikke kokes, bare varmes lett i nudelsuppen). Stek eggene i litt olje over høy varme. Fordel nudlene i to boller. Topp med sprøstekt egg, hakket koriander og chilisaus (eventuelt noen chiliflak).
Bon appetit!
Del brokkolien i små buketter. Finsnitt vårløken. Rens og skjær sukkerertene i grove biter. Skyll bønnespirene, og skjær kjøttet i tynne skiver på tvers av fibrene. Tilbered nudlene som beskrevet på pakken. La brokkolibukettene få koke med det siste minuttet, og la sukkerertene og bønnespirene få koke med det siste halvminuttet.
Ha til slutt i vårløk og biffkjøtt (kjøttet skal ikke kokes, bare varmes lett i nudelsuppen). Stek eggene i litt olje over høy varme. Fordel nudlene i to boller. Topp med sprøstekt egg, hakket koriander og chilisaus (eventuelt noen chiliflak).