En fyldig potetsuppe med bacon og vårløk kan gjøres meget eksklusiv ved å høvle over mengder av sort eller hvit trøffel, men den er like god med bacon, ost og vårløk. Suppen kan også lages av andre melne poteter som Kerrs Pink eller Pimpernelll, og det er veldig godt å smake suppen til med noen dråper trøffelolje hvis du liker det.
En fyldig potetsuppe med bacon og vårløk kan gjøres meget eksklusiv ved å høvle over mengder av sort eller hvit trøffel, men den er like god med bacon, ost og vårløk. Suppen kan også lages av andre melne poteter som Kerrs Pink eller Pimpernelll, og det er veldig godt å smake suppen til med noen dråper trøffelolje hvis du liker det.
Skrell potetene og skjær dem i biter. Skrell og hakk løk og hvitløk.
Fres poteter, løk og hvitløk i olivenolje i en middels stor kasserolle. Fres til løken blir blank uten å ta farge.
Hell i kraft og fløte, og la det hele småkoke i ca. 20 minutter. Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.
Sprøstek baconet og finsnitt vårløken.
Server mandelpotetsuppen med bacon i biter, vårløk, revet ost og hakkede urter.
Bon appetit!
Skrell potetene og skjær dem i biter. Skrell og hakk løk og hvitløk.
Fres poteter, løk og hvitløk i olivenolje i en middels stor kasserolle. Fres til løken blir blank uten å ta farge.
Hell i kraft og fløte, og la det hele småkoke i ca. 20 minutter. Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser eller i en hurtigmikser. Smak til med salt og pepper.
Sprøstek baconet og finsnitt vårløken.
Server mandelpotetsuppen med bacon i biter, vårløk, revet ost og hakkede urter.