Vegansk jordskokk- og eplesuppe med sautert purre
Denne jordskokksuppen er laget på verdens beste kraft - vann! Michelinkokk Bent Stiansen viser oss hvordan helt vegansk blir skikkelig godt med denne oppskriften.
Tips: Det er viktig å snitte purren når du skal rense den, da blir det enklere å vaske den.
NB!: Pass på syrlighet når du tilbereder jordskokker. Hvis du tilsetter syre for tidlig, vil de ikke kokes.
Denne jordskokksuppen er laget på verdens beste kraft - vann! Michelinkokk Bent Stiansen viser oss hvordan helt vegansk blir skikkelig godt med denne oppskriften.
Tips: Det er viktig å snitte purren når du skal rense den, da blir det enklere å vaske den.
NB!: Pass på syrlighet når du tilbereder jordskokker. Hvis du tilsetter syre for tidlig, vil de ikke kokes.
- 0.5 kg jordskokk
- 2 stk eple
- 0.5 dl solsikkeolje
- 2 stk grønnsaksbuljongterning
- 0.75 dl vann
- 2.5 dl soyafløte
- 1 stk purreløk
- 2 ss olivenolje
- 0.5 ts salt
- 0.5 kg jordskokk
- 2 stk eple
- 0.5 dl solsikkeolje
- 2 stk grønnsaksbuljongterning
- 0.75 dl vann
- 2.5 dl soyafløte
- 1 stk purreløk
- 2 ss olivenolje
- 0.5 ts salt
