En mild gulrotsuppe er enkel og rask å lage, krydret med ingefær, spisskummen, koriander og garam masala. Fetaosten på toppen gir en god saltsmak og passer veldig godt til de små friske eksplosjonene fra granateplekjernene. Bruk søte, gode gulrøtter, eller erstatt halvparten av gulrøttene med søtpotet for en ekstra sødmefull smak.
En mild gulrotsuppe er enkel og rask å lage, krydret med ingefær, spisskummen, koriander og garam masala. Fetaosten på toppen gir en god saltsmak og passer veldig godt til de små friske eksplosjonene fra granateplekjernene. Bruk søte, gode gulrøtter, eller erstatt halvparten av gulrøttene med søtpotet for en ekstra sødmefull smak.
Skjær gulrøttene i små biter, hakk løk og hvitløk. Smelt smøret i en tykkbunnet kasserolle og fres løk og hvitløk under omrøring til løken blir myk. Tilsett ingefær og krydder og la det frese videre i ett minutt.
Tilsett gulrøttene og fres alt videre i et lite minutt under omrøring. Hell i kraften, kok opp og la det hele småkoke i ca. 20 minutter, eller til gulrøttene er helt møre.
Kjør suppen jevn i en hurtigmikser eller med en stavmikser smak til med salt og pepper.
Server suppen toppet med smuldret fetaost, granateplekjerner og friske urter.
Bon appetit!
Skjær gulrøttene i små biter, hakk løk og hvitløk. Smelt smøret i en tykkbunnet kasserolle og fres løk og hvitløk under omrøring til løken blir myk. Tilsett ingefær og krydder og la det frese videre i ett minutt.
Tilsett gulrøttene og fres alt videre i et lite minutt under omrøring. Hell i kraften, kok opp og la det hele småkoke i ca. 20 minutter, eller til gulrøttene er helt møre.
Kjør suppen jevn i en hurtigmikser eller med en stavmikser smak til med salt og pepper.
Server suppen toppet med smuldret fetaost, granateplekjerner og friske urter.