Utgangspunktet for denne kylling- og nudelsuppen er en god kyllingkraft som du gjør deilig aromatisk ved å tilsette diverse aromater som stjerneanis, nellik, kanel, koriander, fennikelfrø, chili og ingefær som får koke sammen et kvarters tid til det dufter herlig.
Juster smaken med fiskesaus og litt sukker. Topp den ferdige suppen med chilisaus og server den med limebåter til å presse over helt til slutt.
Rist stjerneanis, nellik, kanel, koriander og fennikelfrø i en tørr og varm kasserolle. Rist til det dufter aromatisk, men pass på så det ikke svir seg. Tilsett kraft, løk i tynne skiver, ingefær i tynne skiver og chili.
Kok opp og la buljongen småkoke/koke i 15 minutter. Sil kraften og ha den tilbake i kasserollen. Smak til med sukker og fiskesaus.
Tilbered/kok nudlene etter anvisning på pakken. Finsnitt vårløken og del (eller riv) kyllingkjøttet i biter. Gi bønnene et raskt opphold i kokende vann.
Fordel nudler, bønneskudd, kjøtt, spinatblader, vårløk og frisk koriander i dype tallerkener og slå over varm kraft. Topp med litt chilisaus og server nudelsuppen med hoisinsaus og limebåter.
Bon appetit!
Rist stjerneanis, nellik, kanel, koriander og fennikelfrø i en tørr og varm kasserolle. Rist til det dufter aromatisk, men pass på så det ikke svir seg. Tilsett kraft, løk i tynne skiver, ingefær i tynne skiver og chili.
Kok opp og la buljongen småkoke/koke i 15 minutter. Sil kraften og ha den tilbake i kasserollen. Smak til med sukker og fiskesaus.
Tilbered/kok nudlene etter anvisning på pakken. Finsnitt vårløken og del (eller riv) kyllingkjøttet i biter. Gi bønnene et raskt opphold i kokende vann.
Fordel nudler, bønneskudd, kjøtt, spinatblader, vårløk og frisk koriander i dype tallerkener og slå over varm kraft. Topp med litt chilisaus og server nudelsuppen med hoisinsaus og limebåter.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto