rask

Nudelsuppe med kylling

30 min
Lagret av 1426 brukere
Nudelsuppe med kylling
Lagret av 1426 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 3 stykker stjerneanis
  • 5 stykker nellik
  • 1 bit kanelstang
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts fennikelfrø
  • 1.5 l kyllingkraft, god kraft eller hønsebuljong
  • 1 stk løk
  • 30 g ingefær, fersk
  • 1 stk rød chili, delt på langs og renset for frø
  • 2 ts brunt sukker
  • 5 ss fiskesaus
  • 100 g bønneskudd
  • 4 stykker vårløk
  • 100 g spinat, renset
  • 300 g kylling, kokt eller stekt kjøtt
  • 200 g nudler
  • koriander, frisk

Til servering

  • hoisinsaus
  • sriracha
  • lime

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 stykker stjerneanis
  • 5 stykker nellik
  • 1 bit kanelstang
  • 1 ts korianderfrø
  • 1 ts fennikelfrø
  • 1.5 l kyllingkraft, god kraft eller hønsebuljong
  • 1 stk løk
  • 30 g ingefær, fersk
  • 1 stk rød chili, delt på langs og renset for frø
  • 2 ts brunt sukker
  • 5 ss fiskesaus
  • 100 g bønneskudd
  • 4 stykker vårløk
  • 100 g spinat, renset
  • 300 g kylling, kokt eller stekt kjøtt
  • 200 g nudler
  • koriander, frisk

Til servering

  • hoisinsaus
  • sriracha
  • lime
Rist stjerneanis, nellik, kanel, koriander og fennikelfrø i en tørr og varm kasserolle. Rist til det dufter aromatisk, men pass på så det ikke svir seg. Tilsett kraft, løk i tynne skiver, ingefær i tynne skiver og chili.
Kok opp og la buljongen småkoke/koke i 15 minutter. Sil kraften og ha den tilbake i kasserollen. Smak til med sukker og fiskesaus.
Tilbered/kok nudlene etter anvisning på pakken. Finsnitt vårløken og del (eller riv) kyllingkjøttet i biter. Gi bønnene et raskt opphold i kokende vann.
Fordel nudler, bønneskudd, kjøtt, spinatblader, vårløk og frisk koriander i dype tallerkener og slå over varm kraft. Topp med litt chilisaus og server nudelsuppen med hoisinsaus og limebåter.
woman cooking

Bon appetit!

Rist stjerneanis, nellik, kanel, koriander og fennikelfrø i en tørr og varm kasserolle. Rist til det dufter aromatisk, men pass på så det ikke svir seg. Tilsett kraft, løk i tynne skiver, ingefær i tynne skiver og chili.
Kok opp og la buljongen småkoke/koke i 15 minutter. Sil kraften og ha den tilbake i kasserollen. Smak til med sukker og fiskesaus.
Tilbered/kok nudlene etter anvisning på pakken. Finsnitt vårløken og del (eller riv) kyllingkjøttet i biter. Gi bønnene et raskt opphold i kokende vann.
Fordel nudler, bønneskudd, kjøtt, spinatblader, vårløk og frisk koriander i dype tallerkener og slå over varm kraft. Topp med litt chilisaus og server nudelsuppen med hoisinsaus og limebåter.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?