Grønnsaksuppe med kjøtt
Dette er en skikkelig varmende grønnsaksuppe med rotgrønnsaker i selskap med mørt og smaksrikt knokekjøtt. Skaff deg en kjøttfull, lettsaltet og røkt svineknoke, og la den få koke stille og rolig til kjøttet faller av benet. Da har du samtidig laget en god kraft som blir enda bedre etter at grønnsakene har fått kokt seg møre i den.
Flatbrød eller ferskt brød er et selvskrevent følge til høstens suppeklassiker. Og ikke minst, saltet og godt smør. Server gjerne suppe med en god klatt rømme.
Tips: Valg av grønnsaker kan varieres etter ønske.
Dette er en skikkelig varmende grønnsaksuppe med rotgrønnsaker i selskap med mørt og smaksrikt knokekjøtt. Skaff deg en kjøttfull, lettsaltet og røkt svineknoke, og la den få koke stille og rolig til kjøttet faller av benet. Da har du samtidig laget en god kraft som blir enda bedre etter at grønnsakene har fått kokt seg møre i den.
Flatbrød eller ferskt brød er et selvskrevent følge til høstens suppeklassiker. Og ikke minst, saltet og godt smør. Server gjerne suppe med en god klatt rømme.
Tips: Valg av grønnsaker kan varieres etter ønske.
- 1 stk svineknoke, lettsaltet og røkt
- 1 stk sellerirot, liten
- 1 stk kålrot
- 2 stykker pastinakk
- 4 stykker poteter, mellomstore
- 4 stykker gulrøtter, mellomstore
- 1 stk purreløk
- timiankvister
- persillekvister
- 15 stykker hel sort pepper
- 2 stykker laurbærblad
- pepperrot, fersk
- bladpersille
- 1 stk svineknoke, lettsaltet og røkt
- 1 stk sellerirot, liten
- 1 stk kålrot
- 2 stykker pastinakk
- 4 stykker poteter, mellomstore
- 4 stykker gulrøtter, mellomstore
- 1 stk purreløk
- timiankvister
- persillekvister
- 15 stykker hel sort pepper
- 2 stykker laurbærblad
- pepperrot, fersk
- bladpersille
