Rens og skyll blomkålen, skjær vekk den nederste delen av stilken. Lag noen mini-blomkålbuketter (legg de til side så lenge) og kutt resten i små biter.
Varm oljen i en tykkbunnet kasserolle, fres blomkålen sammen med løk og hvitløk i et par minutter under omrøring.
Tilsett kraft og melk, kok opp og la det småkoke til blomkålen er helt mør. Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser. Rør inn yoghurt og smak suppen til med salt og pepper.
Stek minibukettene knapt møre i litt smør eller olje (det kan du gjøre mens suppen koker). Ta blomkålen ut av pannen så lenge, bruk samme panne og stek pølsebitene gylne og i samme panne.
Bland blomkålbukettene sammen med pølsebitene og en neve hakkede urter. Server suppen med revet ost og blomkålblandingen.
Bon appetit!
Rens og skyll blomkålen, skjær vekk den nederste delen av stilken. Lag noen mini-blomkålbuketter (legg de til side så lenge) og kutt resten i små biter.
Varm oljen i en tykkbunnet kasserolle, fres blomkålen sammen med løk og hvitløk i et par minutter under omrøring.
Tilsett kraft og melk, kok opp og la det småkoke til blomkålen er helt mør. Kjør suppen glatt og jevn med en stavmikser. Rør inn yoghurt og smak suppen til med salt og pepper.
Stek minibukettene knapt møre i litt smør eller olje (det kan du gjøre mens suppen koker). Ta blomkålen ut av pannen så lenge, bruk samme panne og stek pølsebitene gylne og i samme panne.
Bland blomkålbukettene sammen med pølsebitene og en neve hakkede urter. Server suppen med revet ost og blomkålblandingen.