Til hovedinnhold

Rask ramen med kylling

30 min
13 varer
786
Rask ramen med kylling
Sara Johannessen Meek

Dette er en ramen med snarvei. Her bruker vi ferdige nudler og ferdigkraft. Men den blir slettes ikke så verst allikevel. Faktisk helt supergod blir den!

Ingredienser

4
porsjoner
  • 3 ts ingefær, revet
  • 3 ts hvitløk, revet
  • 2 ts sesamolje
  • 1.5 l kyllingkraft
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss mirin

Til servering:

  • 200 g nudler
  • gulrot, i tynne strimler
  • sukkererter, delt og dyppet i kokende vann
  • vårløk
  • kylling, kokt eller stekt
  • chiliflak
  • egg, bløtkokte eller soyamarinerte

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 ts ingefær, revet
  • 3 ts hvitløk, revet
  • 2 ts sesamolje
  • 1.5 l kyllingkraft
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss mirin

Til servering:

  • 200 g nudler
  • gulrot, i tynne strimler
  • sukkererter, delt og dyppet i kokende vann
  • vårløk
  • kylling, kokt eller stekt
  • chiliflak
  • egg, bløtkokte eller soyamarinerte
Fres ingefær og hvitløk i sesamoljen over middels varme i en kasserolle. Tilsett kyllingkraft og gi det hele et oppkok. Ha til slutt i soyasaus og mirin.
Kok nudlene i 2 l vann tilsatt 2 ss natron i ca. 1-2 minutter.
Fordel nudlene i boller og hell over rykende varm suppe. Legg i kylling, gulrot, sukkerter, vårløk og bløtkokt eller soyamarinert egg delt i to. Dryss over chiliflak og server.
woman cooking

Bon appetit!

Fres ingefær og hvitløk i sesamoljen over middels varme i en kasserolle. Tilsett kyllingkraft og gi det hele et oppkok. Ha til slutt i soyasaus og mirin.
Kok nudlene i 2 l vann tilsatt 2 ss natron i ca. 1-2 minutter.
Fordel nudlene i boller og hell over rykende varm suppe. Legg i kylling, gulrot, sukkerter, vårløk og bløtkokt eller soyamarinert egg delt i to. Dryss over chiliflak og server.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?