Dette er en ramen med snarvei. Her bruker vi ferdige nudler og ferdigkraft. Men den blir slettes ikke så verst allikevel. Faktisk helt supergod blir den!
Fres ingefær og hvitløk i sesamoljen over middels varme i en kasserolle. Tilsett kyllingkraft og gi det hele et oppkok. Ha til slutt i soyasaus og mirin.
Kok nudlene i 2 l vann tilsatt 2 ss natron i ca. 1-2 minutter.
Fordel nudlene i boller og hell over rykende varm suppe. Legg i kylling, gulrot, sukkerter, vårløk og bløtkokt eller soyamarinert egg delt i to. Dryss over chiliflak og server.
Bon appetit!
Fres ingefær og hvitløk i sesamoljen over middels varme i en kasserolle. Tilsett kyllingkraft og gi det hele et oppkok. Ha til slutt i soyasaus og mirin.
Kok nudlene i 2 l vann tilsatt 2 ss natron i ca. 1-2 minutter.
Fordel nudlene i boller og hell over rykende varm suppe. Legg i kylling, gulrot, sukkerter, vårløk og bløtkokt eller soyamarinert egg delt i to. Dryss over chiliflak og server.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto