Dette er en ramen med snarvei. Her bruker vi ferdige nudler og ferdigkraft. Men den blir slettes ikke så verst allikevel. Faktisk helt supergod blir den!
Dette er en ramen med snarvei. Her bruker vi ferdige nudler og ferdigkraft. Men den blir slettes ikke så verst allikevel. Faktisk helt supergod blir den!
Fres ingefær og hvitløk i sesamoljen over middels varme i en kasserolle. Tilsett kyllingkraft og gi det hele et oppkok. Ha til slutt i soyasaus og mirin.
Kok nudlene i 2 l vann tilsatt 2 ss natron i ca. 1-2 minutter.
Fordel nudlene i boller og hell over rykende varm suppe. Legg i kylling, gulrot, sukkerter, vårløk og bløtkokt eller soyamarinert egg delt i to. Dryss over chiliflak og server.
Bon appetit!
Fres ingefær og hvitløk i sesamoljen over middels varme i en kasserolle. Tilsett kyllingkraft og gi det hele et oppkok. Ha til slutt i soyasaus og mirin.
Kok nudlene i 2 l vann tilsatt 2 ss natron i ca. 1-2 minutter.
Fordel nudlene i boller og hell over rykende varm suppe. Legg i kylling, gulrot, sukkerter, vårløk og bløtkokt eller soyamarinert egg delt i to. Dryss over chiliflak og server.