Ekte ramen dreier seg om kraften og nudlene. Slå deg løs og lag hjemmelagde nudler og kok kraften på kjøttet du etterpå skal servere i suppen. Ganske autentisk. Veldig godt!
Ekte ramen dreier seg om kraften og nudlene. Slå deg løs og lag hjemmelagde nudler og kok kraften på kjøttet du etterpå skal servere i suppen. Ganske autentisk. Veldig godt!
Gni kjøttet inn med salt, pakk det inn i plastfilm og la det ligge i kjøleskapet over natten.
Legg kjøttet over i en kasserolle eller gryte. Hell på kaldt vann og tilsett grovhakket ingefær, hvitløk, vårløk og stjerneanis. Kok opp og skum vekk eventuelt skum som legger seg på overflaten. Senk temperaturen og la det syde i omtrent 2-3 timer, eller til kjøttet er helt mørt.
Sil kraften og kok den inn (hvis nødvendig) til det gjenstår 1,5 liter. Tilsett soyasaus, sake og sesamolje. Smak til med litt salt hvis nødvendig.
Kok opp 2 l vann til nudlene og tilsett 2 ss natron. Kok nudlene i omtrent 1-2 minutter (de skal fortsatt ha litt tyggemotstand).
Fordel nudlene i boller og slå over rykende varm suppe. Legg i skiver av tynnribbe, finsnittet vårløk, bønnespirer og bløtkokt egg delt i to.
Bon appetit!
Gni kjøttet inn med salt, pakk det inn i plastfilm og la det ligge i kjøleskapet over natten.
Legg kjøttet over i en kasserolle eller gryte. Hell på kaldt vann og tilsett grovhakket ingefær, hvitløk, vårløk og stjerneanis. Kok opp og skum vekk eventuelt skum som legger seg på overflaten. Senk temperaturen og la det syde i omtrent 2-3 timer, eller til kjøttet er helt mørt.
Sil kraften og kok den inn (hvis nødvendig) til det gjenstår 1,5 liter. Tilsett soyasaus, sake og sesamolje. Smak til med litt salt hvis nødvendig.
Kok opp 2 l vann til nudlene og tilsett 2 ss natron. Kok nudlene i omtrent 1-2 minutter (de skal fortsatt ha litt tyggemotstand).
Fordel nudlene i boller og slå over rykende varm suppe. Legg i skiver av tynnribbe, finsnittet vårløk, bønnespirer og bløtkokt egg delt i to.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto