Gulasjsuppe

1 t 30 min
392 har lagret denne
Gulasjsuppe i svart dyp tallerken
392 har lagret denne
4
porsjoner
  • 800 g høyrygg, av okse
  • 2 stk løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts karve
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 5 stk poteter, kokefaste
  • salt og kvernet pepper
  • olje, eller smør
  • bladpersille
Unngå at skjermen går i dvale
  • 800 g høyrygg, av okse
  • 2 stk løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss paprikapulver
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts karve
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 stk rød paprika
  • 1 stk grønn paprika
  • 5 stk poteter, kokefaste
  • salt og kvernet pepper
  • olje, eller smør
  • bladpersille
Skjær kjøttet i 2x2 cm store terninger. Skjær løken i grove biter og finhakk hvitløken. Rens og skjær paprikaen i grove biter.
Brun kjøttet i olje i en gryte eller lignende (- brun helst i to omganger så ikke gryta blir avkjølt og kjøttet begynner å koke). Krydre godt med salt og kvernet pepper. Legg kjøttet til side så lenge.
Ha en god klatt smør i gryta og brun løken under omrøring. Tilsett hvitløk, paprikapulver, chili og karve og la det frese videre under omrøring til løken begynner å mykne.
Ha kjøttet tilbake i gryta sammen med tomater, kraft og urter. Kok opp, la det hele putre/småkoke en times tid. Tilsett paprika og la det småkoke videre til kjøttet er mørt.
Skrell og skjær potetene i jevne biter. Tilsett potetene og la det hele putre videre til potetene er helt møre. Juster smaken med salt og pepper hvis nødvendig.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær kjøttet i 2x2 cm store terninger. Skjær løken i grove biter og finhakk hvitløken. Rens og skjær paprikaen i grove biter.
Brun kjøttet i olje i en gryte eller lignende (- brun helst i to omganger så ikke gryta blir avkjølt og kjøttet begynner å koke). Krydre godt med salt og kvernet pepper. Legg kjøttet til side så lenge.
Ha en god klatt smør i gryta og brun løken under omrøring. Tilsett hvitløk, paprikapulver, chili og karve og la det frese videre under omrøring til løken begynner å mykne.
Ha kjøttet tilbake i gryta sammen med tomater, kraft og urter. Kok opp, la det hele putre/småkoke en times tid. Tilsett paprika og la det småkoke videre til kjøttet er mørt.
Skrell og skjær potetene i jevne biter. Tilsett potetene og la det hele putre videre til potetene er helt møre. Juster smaken med salt og pepper hvis nødvendig.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?