Ha olje i en stor kjele på medium varme. Ha i løk og hvitløk og stek til løken er blank og myk. Rør inn ingefær og spisskummen. Tilsett gresskar, selleri, persillerot, søtpotet og buljong og kok opp. La grønnsakene småkoke i 20 minutter. Bruk en stavmikser eller blender og kjør grønnsakene til en jevn, kremet suppe.
Ha blåskjell i en gryte med en desiliter vann. Kok opp under lokk og la dem koke til blåskjellene har åpnet seg. Sil av blåskjell kraften og bland den i gresskarsuppen. Spe eventuelt med mer vann om den er for tykk. Gi suppen et nytt oppkok og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Rens blåskjellene og server suppen i skåler med blåskjell hakket persille eller koriander.
Bon appetit!
Ha olje i en stor kjele på medium varme. Ha i løk og hvitløk og stek til løken er blank og myk. Rør inn ingefær og spisskummen. Tilsett gresskar, selleri, persillerot, søtpotet og buljong og kok opp. La grønnsakene småkoke i 20 minutter. Bruk en stavmikser eller blender og kjør grønnsakene til en jevn, kremet suppe.
Ha blåskjell i en gryte med en desiliter vann. Kok opp under lokk og la dem koke til blåskjellene har åpnet seg. Sil av blåskjell kraften og bland den i gresskarsuppen. Spe eventuelt med mer vann om den er for tykk. Gi suppen et nytt oppkok og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Rens blåskjellene og server suppen i skåler med blåskjell hakket persille eller koriander.